Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piszę sprawdzian szóstoklasisty :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe, ile będzie miał punktów mój "kumpel", który w 6 klasie ma 16 lat ^ ^

Zależy do jakiego gimnazjum. Jeżeli chcesz iść do prywatnego (nieeeee!) to musisz mieć dobry wynik.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

moj kumpel napisal na 3 ptk i beka byla a na koniec jeszcze dostal wpierdol od nas xD

Szkoda że tak Was nie pierdo*nął piorun ;*, pokazujecie własną klasę bijąc słabszego.

Słabo napisał ? nie jego wina że nie kapuje dodawania i odejmowania

Brzydki jest ? też nie jego wina.

A wy go lejecie -_- ale patologia.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

moj kumpel napisal na 3 ptk i beka byla a na koniec jeszcze dostal wpierdol od nas xD

Widać, jacy mili koledzy...

@top

Do jakiego idziesz gimnazjum? Do rejonu, poza rejonem, prywatnego?

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Ten test jest banalny ! Człowieku tam masz zadania z 3 i 4 klasy podstawówki , nawet 2 klasa się znajdzie . Wystarczy że je zrobisz i już zdajesz .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Jak ja pisałem ten test to punkty się nie liczyły do niczego, bo jest tylko 1 gimnazjum w moim mieście. Jak masz kilka gimnazjum to liczyć się mogą.

fs_pc.png

Opublikowano

Tego się nie da niezdać to raz...

Średnio inteligentny szympans pisze to przyzwoicie. ..

Ty wstajesz o 5 żeby się uczyć? Z czasem nie masz co robić? o.O

Nie wiem, może mnie pamięć zawodzi ale 2x 32pkt? To były 2 egzaminy ? ;p

Opublikowano

Powiem Ci tak.

Ja popełniłem najgłupszy błąd na świecie.

Nie zrozumiałem tematu zadania ostatniego i 0 pktów.

25 tylko miałem.

Wiesz co?

Miałem identyczną średnią jak Ty,

Dostałem się do 3 w moim województwie gimnazjum.

Moi rówieśnicy ze średniami wyższymi ode mnie (w podstawówce) i z lepszymi wynikami na spr 6 kl, teraz mają średnie 3,3-4.0

A ja?

4,7.

To nie jest takie ważne. Do takiego spr sie nie nauczysz.

A pkty?

To jest właśnie idiotyzm polskiej edukacji.

Szymborska nie zdała matury, a napisała tam swoje dzieło.

Tak samo jest tutaj. Musisz pisać to czego od ciebie chcą.

Opublikowano

Nie masz się czego obawiać ! Skoro jesteś dobrym uczniem to i ten sprawdzian powinien Ci pójść dobrze . Pomyśl jakby to był zwykły , prosty sprawdzian z Polskiego i Matematyki . Uważnie czytaj zadania , nie stresuj się , kilka głębokich wdechów ( a właściwe głęboki wdech i pół wydechu :) ) i powinno jakoś pójść . Trzymam kciuki , Aaa bym zapomniał , ten sprawdzian nie ma wielkiego wpływu na Twoją dalszą karierę .

Pomogłem ? Kliknij "Lubię To". Dla Ciebie to tylko jedno kliknięcie , a dla mnie zastrzyk kreatywności i chęci .

Opublikowano

Ten test jest bardzo łatwy. Ja w 6 klasie miałem 2 z polskiego , matematyki , przyrody i historii , średnia wychodziła mi 2.9 , a napisałem go na 38 pkt. I to z polskiego i matematyki na maxa.

zamachyg.png
Opublikowano

Po co się tym przejmujesz? To wydaje się być "chore" żeby o 5 wstawać i się uczyć.

Ja miałem 34 i nic z tego nie mam.

Bardziej radzę się przejmować gimnazjalnymi bo to od nich zależy czy dostaniesz się na wybrany profil.

Mi niestety zabrakło paru punktów. Ale profil na który uczęszczam, może nie jest taki zły.

obraz24.png

Opublikowano

Słuchaj. Nie ma co się przejmowac. Skoro masz srednia na pasek to masz na pewno +32 punkty. Ja napisałem na 38 pkt i miałem najlepszy wynik w powiecie. Zadania są bardzo łatwe bo większosc to czytanie ze zrozumieniem. Pamiętaj tylko o interpunkcji i ortografii w ostatnim zadaniu (tam 1 pkt straciłem bo nie dałem na koniec kropki). :).

Nie masz się co martwic, ten egzamin może i ma dla Ciebie wartosc ale jak sam się przekonałem jest gówno wart tak naprawdę ;). Zaczniesz się martwic w 3 kl gim jak będziesz chciał isc do dobrego LO. Już teraz Ci polecam korki z matmy/języka, żeby potem miec łatwiej.

Powodzenia :). Moja siostra też pisze.

Opublikowano

Ja miaøem 40/40. :D. Mialem 3 miejsce w konkursie rejonowym z matematyki. Trzeba bylo bra© udziaø w konkursach.:P.

graphic.png

Opublikowano

Mój qmpel miał 13pkt i go do innego gim. przyjeli, osobiście jade na samych dwójach i trójach i miałem 39pkt, a kompletnie to olałem. Tą sytuację o której opowiadam miała miejsce 2 lata temu, teraz może coś się zmieniło.

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Test szóstoklasisty to nic... Jak napiszesz na 1 punk to i tak pójdziesz do gimusiarni.. Zaczyna się od testu gimnazjalnego.. (Już za 3tyg. kurwa ;/)

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Strasznie to mądre było :)

@Topic

A Ty się nie przejmuj widać że ogarnięty jesteś w miarę , przejmujesz się to dobrze Ci pójdzie . A tak po za tym jak już wcześniej napisałem nie ma to ogromnego wpływu na twoją przyszłość :)

Opublikowano

Rodzice was w domu biją, że się na koledze wyżywacie?

@top

Pierdol ten test. Ja się do niego nie przyłożyłem i miałem 38 o.O.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...