Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3] klawiatura bezprzewodowa

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy jesli kupie bezprzedowowa klawature i podlacze pod ps3 to bedzie chodzic? Chodzi mi to o gre w fife 2012 na 2 osoby. 1 osoba padem a 2 na klawiaturce

A i jeszcze 1 pytanie czy jesli pobieram cos przez konsole i ja wylacze to pobieranie sie zatrzyma czy bede musial potem od nowa sciagac?

u1lc.png
Opublikowano

Co do tego 2 pytania. Jeśli wyłączysz konsole to chyba wszystko się wyłącza tak? Więc jasne jest, że pobieranie też się wyłącza.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Klawiatury są do pisania więc o graniu na niej zapomnij.

Wyłączając konsole system CI się zapyta czy wyłączyć konsolę po pobraniu, jeśli nie wybierzesz tej opcji to pobieranie się zatrzyma a konsola wyłączny, przy następnym odpaleniu konsoli plik zacznie pobierać dalej.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

jest takie cos eagle eye przypomina to router i tam podczepiasz klawiature i myszke ustawiasz i grasz w gry na klawie i myszce ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zadna klawiatura i myszka nie bedzie ci w grach dzialac jedynie taka oficjalna pod PS ale jaka w tym frajda ?

Kup nowego Pada

Taka w tym frajda, że niektórzy nie radzą sobie na padzie w FPP.

Jest możliwość zapłacenia 14 zł za bluetooth'a.

Można użyć wtedy programu GIMX, jest lepiej bo w eagle eye masz przewodowo a tutaj przez bluetooth.

W najbliższym czasie zrobie Tuta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...