Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] inżynier bazooka

dejwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wieć gram inżynierem problem polega na tym ze ciezko mi jest wycelowac rakieta w jakis czolg oddalony albo np w helikopter widze jak niektorzy strzelaja rakietami i ich rakiety czesto same sie naprowadzaja w helikopter czy czołg. nie moglem nic na ten temat znalesc wiec pytam

Opublikowano

W menu gry wejdź w weapons>inventory>gadżety

i szukaj małego pistolecika o nazwie ''tracer'', przeciągnij go na swój pasek broni(1,2,3,4,5 itd) w grze wyceluj i strzel z tego pistolecika w jakiś pojazd, jak z tego tracera zaznaczysz pojazd, będziesz widział np na czołgu taki biały kwadrat to znak, że został namierzony, i możesz spokojnie w niego strzelać rakietą, która będzie leciała prosto w cel, nawet jak strzelisz do góry to rakieta sama poleci w ten czołg, którego namierzyłeś tracerem

Mam nadzieję, że rozumiesz ;)

Opublikowano

no rozumiem dzieki za odpowiedz. powiedz mi jeszcze czy jak jakis inny gracz zaznaczy pojazd to moja rakieta tez bedzie naprowadzana czy tylko jak ja zaznacze?

Opublikowano

no panowie tak to ja moge grać:D wczesniej grałem szturmowcemale wpienialy mnie te czolgi z tym c4 to czesto jest ciezko podejsc ale inzynier gitara ma niezła bron na poczatek mozna jechac ładnie dzieki za odpowiedzi!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...