Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim servie gracie/graliście najdlużej :D

ziutek111211das

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na plu: to chyba monolit feniks

priv: TheNextLand(padł), pandoramt2(teraz w Tilian2 ;P)

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

global - PL (ale w czasach gdy boty dopiero zaczęły się rozpowszechniać)

Priv- AvalonMt2 (gra na tym serwie to najlepsze chwile spedzone na privach (gralem tam prawie 1 rok))

Opublikowano

Metin2.pl- Feniks (Obecnie Solar)

Prywatne serwery- Csyt2 (Ku pamięci)

Ku pamięci.

Metin2.pl - Onyks

Prywatne - Csyt2 i fyyt2

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

EliteMT2

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

Najwiecej oczywiscie na plu, Eteor, miedzy czasie i po tym jak skonczylem na plu bylo kilka fajnych privkow na ktorych garlem, ale kazdy padal, no jedyny Diamond ktory do tej pory stoi :P

Back to BF3...

Opublikowano

najdłużej grałem na Csyt2 (kupamieci najlepszego serwera)

PLa nie polecam dostałem bana rzekomo za fish bota a to dlatego ze wy szlem z kompa na kilka min do WC oczywiście nie łowiłem bo nie chciałem dostać bana na wypadek a tu nagle GM Nalif pisze i kiedy chciałem mu odpisać dostałem bana pernament za fish bota do tej pory mi nie odblokowali konta prosilem o dowody nie podali i chuje nie podadzą

Black%20Bul...jpg

Opublikowano

najdłużej grałem na Csyt2 (kupamieci najlepszego serwera)

PLa nie polecam dostałem bana rzekomo za fish bota a to dlatego ze wy szlem z kompa na kilka min do WC oczywiście nie łowiłem bo nie chciałem dostać bana na wypadek a tu nagle GM Nalif pisze i kiedy chciałem mu odpisać dostałem bana pernament za fish bota do tej pory mi nie odblokowali konta prosilem o dowody nie podali i chuje nie podadzą

no wiesz gm"y to są szm*ty bez serca i niesprawiedliwi jesli np na s8 grales to niezazdroszcze wlam na serva byl i mi szamanke 49lv heler skile g mialy byc niedlugo ponad 3kkk na koniecie na szamance z 1.8/1.5 cos takiego a na shopku 1,3kkk ajjj i antyk sr 40 kd all i 12 inta byla ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...