Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[rejestracja]doofmt2

mohiyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedno wiem napewno ten serwer to nie jest fake tylko GA daje lanuchery tylko swoim znajomym wiec poki co trzeba czekac na cos wiecej od nich

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ta on to wstawił żeby se postów na bic :/

Debilu nie pisałem dla postów tylko dla zajęcia dla was. Kurwa nie rozumiem cie. Pisalem o tym juz 3 razy. Jebaniec jeden

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

To zajmij się najpierw sobą idź do szkoły, nie wiem zajmij się sportem albo czymś pożytecznym a nie siedzisz na forum i nabijasz posty. Każdy raczej zajmuje się sobą więc nie masz prawa przydzielać im(nam) zadań.

Opublikowano
a da sie tu wogóle załorzyć konto??? zrobi ktoś??

Konto da się założyć ale nie licz na kogoś ze ktoś zrobi,chyba sobie nie pogramy na tym serwerze bo nikt nie potrafi zrobić spolszczenia do tego serwa.

Opublikowano
Konto da się założyć ale nie licz na kogoś ze ktoś zrobi,chyba sobie nie pogramy na tym serwerze bo nikt nie potrafi zrobić spolszczenia do tego serwa.

Da sie zrobic, ale przez hexe...Ja nie robie, bo za duzo roboty w szukaniu......

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
bez łaski

sam załorzyłem !! i już wiem jak!!

możesz sie uważać za boga (i analfabete)

Co do tematu, pozostaje nam tylko czekac, Ciężko jest zrobić spolszczenie...

Opublikowano
To zajmij się najpierw sobą idź do szkoły, nie wiem zajmij się sportem albo czymś pożytecznym a nie siedzisz na forum i nabijasz posty. Każdy raczej zajmuje się sobą więc nie masz prawa przydzielać im(nam) zadań.

Debilu(chyba teraz wiesz, że mówię do ciebie)Pisałem już, że nie nabijam postów. Zadań tak samo nie przydzielam bo to *****. Jeżeli chcesz to pobieraj. Nikt cie o to nie prosi.

JAk cos to Boga. A analfabeta to ty jestes

Ty wyjątkowo będziesz "bogiem" składajmy cześć dla dziecka Cybucha.

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano
Debilu(chyba teraz wiesz, że mówię do ciebie)Pisałem już, że nie nabijam postów. Zadań tak samo nie przydzielam bo to *****. Jeżeli chcesz to pobieraj. Nikt cie o to nie prosi.

Najlepiej to nic nie pisz na ten temat,albo w ogóle na tym forum jak masz wyzywać kogoś itp.To że napisał przez rz jakieś słowo to nie znaczy że już trzeba wyzywać go od Dzieci Neo,MrCybucha lepiej wyłącz komputer i nie pisz jak nie na temat.

Próbuje ktoś zrobić spolszczenie ?

Opublikowano
Najlepiej to nic nie pisz na ten temat,albo w ogóle na tym forum jak masz wyzywać kogoś itp.To że napisał przez rz jakieś słowo to nie znaczy że już trzeba wyzywać go od Dzieci Neo,MrCybucha lepiej wyłącz komputer i nie pisz jak nie na temat.

Próbuje ktoś zrobić spolszczenie ?

to jest fake...

Opublikowano
właśnie kiedy będzie lancher albo spolszczenie????

wie ktoś coś??

napisałem boga, bo nie mówiłem o "tym Bogu". Kolejny debilizm z twej strony...

Opublikowano

to jest to spolszczenie

ALE TRUDNA POJAC ZE SERVER JEST OFF LINE OFF LAJN WYLONCZONY NIE DZIALA TRUDNA POJAC?

Opublikowano

eJ ty wez se postow pijawo nie nabija bo gowno wniosles do zapytania:// pfffffffff>>....

ale za to ty im tym stwierdzeniem tak pomogles i sie niewcinaj pomiedzy wodke a zakaske przeczytaj caly temat to bedziesz wiedzial o co kaman

Opublikowano

juz chyba w Down cos robia bo nie dziala pobieranie tego czegos co tam bylo napisane cos tam

Edit;a i jeszcze na highscore sa juz GM bo przedtem nie bylo nic

76561198004076728.png
Opublikowano

Nie pasuje Ci na forum - wypierdalaj i nie nabijaj postów. Zamknąć ten temat bo tylko spam tu jest.

Jak serv będzie on to niech ktoś napisze do moderatora żeby otworzył temat. Pozdrawiam

Opublikowano

no kurwa pisza przeciez ze 9 wrzesnia podobno =_= ... czytaj all posty a nie bez sensu piszesz kiedy otwieraja ;/

niby otwieraja dzisiaj ,ale nie wiem czy ktos juz to sciagal i czy sie w ogole da sciagnac bo wczesniej sie nie dalo ...

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...