Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[rejestracja]doofmt2

mohiyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na PW dostalem launchera , ale na prosbe kilku osob zamieszczam do pobrania

http://hotfile.com/dl/11782130/0831200/metin2_doofmt2.exe.html

skan

http://www.virustotal.com/analisis/b1d66c9fbc068180eacc8623c9a3560f86cf371bd93bce1a62981308861ca191-1252339131

Opublikowano

Dragon33 a jak bys np otworzyl ktores ze swoich spolszczen hexem ....znasz ip ktore wpisywales... dajesz wyszukaj 3 pierwsze cyferki czyli np w mymetin s 4bylo by to 118 znajdujesz i zmieniasz cyfry na 91 czyli pierwsze z tego ip ktore podano i tak z kazdymi z adrsu ....ja znajduje zapisane ip ale nieumiem go zmienic na inne :PPP co ty na to:P??

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano
Dragon33 a jak bys np otworzyl ktores ze swoich spolszczen hexem ....znasz ip ktore wpisywales... dajesz wyszukaj 3 pierwsze cyferki czyli np w mymetin s 4bylo by to 118 znajdujesz i zmieniasz cyfry na 91 czyli pierwsze z tego ip ktore podano i tak z kazdymi z adrsu ....ja znajduje zapisane ip ale nieumiem go zmienic na inne :PPP co ty na to:P??

To wlasnie nie dziala.....Zoabcze zaraz

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

metinuser13 dzieciaku Keyloggera czy innego syfu Ci sie zachciewa? Nie masz co innego do roboty?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

holywar tam gdzie piszesz;) C:\Windows btw..skoro Ci go skasowało to jakim cudem do nas piszesz;P?

Opublikowano

też miałem taką akcje że folder WINDOWS znikną ;/ ale naprawiłem rejestr CCleaner i było już dobrze

Opublikowano

Tom3k ja zrobiłem Opera 9.64 i wpisałem tam 16 i było git...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...