Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy moge jakoś odzyskać Gold premium ?

xSytse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc tak dostałem bana na kącie 9 lvl z gold premium kiedyś coś słyszałem że można premke ze zbanowanego kąta odzyskac czy dają nową sam już nie wiem tak czy tak chciałem się zapytać czy jest możliwość odzyskania premium jeśli tak to jak :) z góry dziękuję za pomoc .

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

Chyba chodzi Ci o odbanowane konta po pierwszych masowych banach. Działa to tylko w przypadku kiedy dostałeś niesłusznego bana w mass banach, a następnie twoje konto dostało unbana. Była to rekompensata G1 za "pomyłkę" wobec graczy.

W twoim przypadku raczej to nie zadziała. Musisz zadać sobie pytanie czy ban, którego otrzymałeś jest słuszny. Jeżeli jest to nie ma co się trudzić, ani tracić czasu na wysyłanie ticket'a bo i tak nic to nie zmieni.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Zawsze można próbować znałem ludzi co dostali słusznie dlevele naprawdę słusznie sami to mówili i im przywrócili level(70/60 levele)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...