Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]GamePlay a zarazem filmik z kalimdor.pl ;)

VolimTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne GP, pokazuje praktycznie cały serwer i przyznam, zachęciło mnie ;) Łap like!

Opublikowano

Zaciekawiłeś mnie tym filmem, baardzo - ale patrzę na stronie, to mało osób online: ok +/- 250.

Więc ciężko, jeżeli chodzi o jakieś eq itp.

Film doobry, widać, że długo zajmujesz się obróbką.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Co do ilosci osób - w weekendy dochodzi nawet do 400 osób. Najwięcej jest w jinno. Duży + tego serwa to brak noobów ;p GamePlay zrobiłem by zachęcić graczy do gry na nim, bo jest o wiele bardziej zaawansowany i rozwinięty w porównaniu do balmory i większości serwerów. Stabilny, super admini itp. O eq nie jest ciężko, w jinno znajdziesz praktycznie all co ci potrzeba, lub u innych graczy ;) Zresztą gadanie - zagrałbym, ale mało ludzi - jest bezsensu ;d Powie tak 100 osób i już jaki wynik? ;p Mówie wam, warto tu zagrać. Nie zwracajcie uwagi, na to ze jest tez sporo epików, nie są one przesadzone, pvp nie wygląda - 1 strzał i koniec. Nawet DeathTwistera skusiłem na ten serwer, mimo ze epików nie lubił, a teraz? ;d Prawdopodobnie jeden z lepszych BM.

P.S - skille dostaje się z M1 na G1 u strażnika wsi, na P normalnie kamieniami trzeba wbijać, ale kd ma się i za osiągnięcia i z metinów super lecą, z berana itp. Nawet zrobiąc eq do groty, np. taki wp. Idzie do groty, ogarnia full spot i w 1h ma 700 pokruszonych łusek. Ze 100 pokruszonych łusek ma się zdaje się 45% szans na przetopienie ich na łuske smoka - 1 łuska = 400kk na luzie. ;d Więc ze skillami problemów nie ma.

xnzn.jpg
Opublikowano

bardzo fajny film i ciekawy server. Dostales juz subka bo ciekawie sie oglada, dodawaj wiecej filmikow ;d

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Filmik bardzo dobry napewno zachęci wiele osób do grania na serverze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cytuję słowa szykry z bety Kalimdoru "Może nie mam takiej medialności jak FuBu, ale lubię robić to co robię." - wg. mnie tyle wystarczy by zrozumieć idee tego zdania ;)

Grałem ninją w Shinsoo, ale zbyt monotonna ta postać ^^..

Dzięki temu Video zastanawiam się nad powrotem ; >

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...