Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie, skradzione konto.

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedwczoraj moj neo brat, dal sie zrobic w konia ze "jest na liscie do zbanowania" i wszedl na jakas strone i zarąbali mu konto razem z eq. koles wbil na maila bo haslo bylo takie samo jak do konta i wszystko zmienil, i teraz nasuwa sie pytanie: czy moge to jakos odzyskac? jedyne co zostaje to chyba tylko policja, ale mam watpliwosci co do mojego systemu.. na konto to ze tak powiem "leje" ale bylo na nim moje eq, fms 46sr, itp pro itemy, i szkoda mi tego;/

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

A mi ostatnio ukradli jakoś przez meila do którego nie pamiętałem pasów i który chyba już stracił ważność a jak piszesz do support które czytać ze zrozumieniem nie umie to ci odpisują "

Team nie zajmuje się przypadkami oszustw w handlu" tak bo mi przez handel napewno konto ukradli pozdro dla nich. A co do cb policja odpada bo to z twojej winy nikt ci tego nie urkadł sam podałeś im passy.

Opublikowano

Support ci nie pomoże. Jedynie policja chodź oni zanim się za to wezmą to miną miesiące.

Brat na własne życzenie się wkopał =)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jezeli wbil sie na maila to radze isc na policje ;)

Nie gadaj głupot. wy wszyscy chcielibyście tylko policja i nic po za tym. By musiał oszacować ile postać warta a żeby policja się zajeła wartość skradzionego konta nie może być mniejsza niż 200 zł. Po za tym policja mam ważniejsze sprawy .

Za głupote się placi. Skoro koles wbil się na e-mail to niestety nie da sie z tym nic zrobic

Opublikowano

Nie gadaj głupot. wy wszyscy chcielibyście tylko policja i nic po za tym. By musiał oszacować ile postać warta a żeby policja się zajeła wartość skradzionego konta nie może być mniejsza niż 200 zł. Po za tym policja mam ważniejsze sprawy .

Za głupote się placi. Skoro koles wbil się na e-mail to niestety nie da sie z tym nic zrobic

Myslisz , ze ten support cos zrobi ?Mylisz sie bo jezeli wbil na emaila to juz jest przestepstwo. Poczytaj sobie troche o tym synus a potem sie wypowiadaj.

Opublikowano

Myslisz , ze ten support cos zrobi ?Mylisz sie bo jezeli wbil na emaila to juz jest przestepstwo. Poczytaj sobie troche o tym synus a potem sie wypowiadaj.

Troszkę kultury dziecko mam 23 lata i znam prawo lepiej niż ty. Autor tematu że jest naiwny to za to zwyczajnie zapłacił. Policja ma ważniejsze sprawy na głowie a nie bezmyślne serfowanie po internecie dzieciaków a potem płacz bo konto mi ukradli. W grze nikomu się nie nie ufa skoro mimo że znasz osobę. Policja w tym akurat nie pomoże sam sobie zaszkodził

Opublikowano

Myślisz że policja coś zrobi?Proste dał się wyruchać więc ma.Ojabałem tyle kont że Ci się w pale nie mieści grożono mi policją więzieniem etc

// żeby nie było to nie ja

Opublikowano

tak 1 wyjście to policja

bo to jest naruszenie danych osobowych :) + włamanie jak mu to udowodnisz koleś będzie miał pozamiatane :)

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Jeśli masz windowsa pirata nawet nie masz po co iść na policję, ja już byłem ale miałem farta - trafiłem na takiego policjanta, że powiedział mi żebym wyszedł z komisariatu on mnie nie widział ani ja jego.

:))

Pozdrawiam RayanAner.

Opublikowano

Po 1 jak up napisal jak masz pirata win. nie masz czego szukac poza tym twoj brat dobrowolnie wszedl na strone musial podac passy do twojego konta inaczej by nie zarypali . Jak inni pisza policja policja , chcesz miec wiele problemow ? przez to ze wlasnie tam pojdziesz ? nie radze .

Opublikowano

juz nic nie zrobisz ... na policje nie zglaszaj bo cie tylko wysmieja ... a jezeli wydales PLN na to to mozesz zglosic

Opublikowano

Wszystko moglo by sie odratowac ale jak masz win pirata to porazka...No chlopie teraz lezysz i robisz pod sieb

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Upów wyżej którzy się wypowiadali ze swojej strony proszę nie gadać głupot i bezsensownie nabijanie postów .

Policja tutaj nie pomoże, gdyż brat twój samowolnie z własnej nie przymuszonej woli zalogował się na stronę hakerską, więc tak na prawdę podziękuj bratu za głupotę. Przykro ale było wiele tematów uprzedzających o takich rzeczach i wystarczyło poczytać a nie udawać twardziela że wszystko wiecie. Po za tym w grze się nie ufa nikomu nawet jak to jest najlepszy kolega.

Na przyszłość nie logujcie się na strony których nie znacie, większość jest duplikat a skoro nie wiecie to zapytajcie, nie wchodźcie w żadne linki które ktoś wam wyślę. Nie dawajcie się nabrać głupotą a tematów o tym jest wiele wystarczy poszukać nawet są podpięte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...