Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko przytyć ?

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ważę 60 kg, mam 1.80 +/- 10 cm wzrostu, oraz 16 lat. Jestem trochę chudy, więc postanowiłem przytyć. Więc z ruchliwego trybu życia przeniosłem sie na osiadły. Wżeram czipsy, colę, co się da! nawet do mac donalda chodzę xD. Niestety to nie działa. Potrafię wjebać 1 kg żelek, 2 talerze frytek, oraz na popitkę orenżadę .... to nie działa. Siedzę już tak prawie 2 tygodnie i co? ledwo 20 dag przytyłem -.- . Jak to możliwe? Czy da się obejść jakoś ten metabolizm? wkurwia mnie to, bo jak mam się bić to stawiam na zręczność, nie na siłę ( co jest chyba lepsze ), mam "kościste" dłonie więc jak koleś nie jest szafą 2m x 2m to przegrywa. Natomiast jak wleci typ wieżowiec 2.06m (jest taki w szkole) o wadze 140 kg to ja po jednym odepchnięciu jego brzuchem latam jak murzyn w afryce na 2 dolary.

graphic.png

Opublikowano

Są leki na spowolnienie metabolizmu, mam to samo, na kolację wpierdzielam 16 frankfurterek i 4 tosty, a ważę stałe 75kg przy 1,95m wzrostu.

Popytaj lekarza o te leki.

742611478555387739101.jpeg

Weteran
Opublikowano

Lol jakie problemy ;d

Przytyć też trudno, najlepiej doradzić się lekarza co robić, aby zdrowo przytyć.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

El Piloto... i wszystko jasne...

Jedz kiełbasę, karkówke i inne tłuste rzeczy smażone na tłuszczu. Pij takie witaminki, vibowit chyba, zmaga apetyt. A jako popitke to pij ten tłuszcz co został po smażeniu papu.

Opublikowano

Wystarczy, że potrafię zjeść 2 pałeczki kiełbasy, wypić 2 kawy, zjeść obiad porcja 2x?. piję tran eye q czy coś takiego. Jak nażrę się rzeżuchy to potrafię zjeść 2x tyle ;D.

Ps. nie piję kawy, bo zaczynam świrować jak wiewiór z prawdziwej historii czerwonego kapturka. Pierdolę tak, że nikt mnie nie rozumie. Jak na przyśpieszonym nagraniu w windows

graphic.png

Opublikowano

Też mam ten problem co ty...ile bym nie jadł to za nic nie mogę przytyć.Mam 21 lat jakieś 175 cm wzrostu i ważę 65kg :(

Na jesień miałem 60 kg i jakimś cudem jedząc ile się da wcisnąłem te 5kg+ a teraz już od miesiąca ani grama nie przytyłem...

Opublikowano

Tycie zależy od waszego metabolizmu.

Nie przytyjecie od tak od samego jedzenia.

Polecam ci brać jakieś leki na to.

Opublikowano

Bo nie chodzi o to, żeby wpierdalać jak świnia, tylko trzeba sobie ułożyć odpowiednio zbilansowaną dietę (jak chcesz zwiększyć masę to z bilansem na +) pokrywającą twoje zapotrzebowanie kaloryczne.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja staram się jeść pod wieczór, przed snem. Jednak rosnę + mniej ważę. Nie ważne czy zjem 1 kg żarcia tłustego, czy płatki... to i tak nie tyję. Debile chcą chudnąć, a ja przytyć :(. Może to dlatego, że już 3 lata prawie codziennie jeżdżę po 15 km rowerem?

graphic.png

Opublikowano

By przytyć musisz zajść w ciąży... xD nie no tak na serio to stres też trochę wpływa na to czy tyjesz czy chudniesz. Niestety to dziła w obie strony. Lekarza też polecam, bo jak jesz dużo i nic nie działa to on tylko ci pomoże. A z jedzeniem jest tak .... jak zjesz dużo bardzo a żadko to właśnie tyjesz... najwięcej się tyje jak je się na noc ;p to możesz sobie coś tustego i kalorycznego jeść to coś da.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

hmm wpierdalaj w mcdonaldzie, chleba z masuem (grubo smaruj lol) KANAPKI Z CHLEBEM , frytkiii , mienso , jakieś kiełbasy :D

P.S. Zajebisty metabolizm o.O

shoob.png

Opublikowano

Oddam Ci dwa kilogramy, jak bardzo chcesz :P

A tak poważnie: Samo jedzenie nie wystarczy, by przytyć. Wszystko zależy od tego co jesz.

Jedzenie na umór, byle czego, byle było więcej, nie przyniesie rezultatów bo organizm będzie pamiętał, by to szybko przetrawić.

Przede wszystkim jedz dużo nabiału- mleko, serki etc. Banany też są bardzo kaloryczne.

Opublikowano
Przede wszystkim jedz dużo nabiału- mleko, serki etc. Banany też są bardzo kaloryczne.

wystarczy ser gouda 300 gram, 2x płatki cyni minis oraz 2 serki fantazja i jakieś gówna z pszenicą.??. Jak owoce są w domu to tylko przez pierwsze 2 godziny. Do tego jak znajdę jakąś orenżadę, ice tea czy inne napoje to wystarczy mi 30 min. Jestem wyjebanym w kosmos cukroholikiem. Jem tak: rano 3x kanapki z sosem czosnkowym + ser, w szkole "obiad", potem w domu zwłaszcza 2x porcja. Potem około 16 idę po resztki wczorajszych serków, owoców, o 19 smażę to co znajdę w zamrażarce. Normalne jest zjedzenie 1kg marchewki z groszkiem w ciągu 30 minut z sosem " tłuszczowym " na smalcu + mąka, pieprz, sól?

graphic.png

Opublikowano

Ciekawe czy jakiś temat założony przez El Piloto będzie normalny...

Nie obżeraj się jak świnia bo potem trudno będzie Ci to zrzucić, kondycja marniejsza, oraz brzuszek się pojawi..

Jedź dużoo białka.

Opublikowano

Idz od jakiegoś diedetyka bo tutaj ludzie raczej Ci nie doradzą dobrze. Napenwo masz u Siebie jakiegoś dietetyka :D idz do niego doradzi Ci lepiej niż 99% tego forum :D

Opublikowano

Nie rozumiem po co mu mówicie, że ma jeść białko, skoro nie ćwiczy na siłowni. Białko to budulec mięśni i jeśli nie ćwiczy to nie potrzeba mu wiele. Sam ostatnio czytałem bardzo wiele na ten temat, bo też mam problem i od poniedziałku jestem na diecie - jestem ciekawy czy to coś da ;d

Jeśli chcesz przytyć to nie odżywiaj się tak jak napisałeś w 1 poście, bo nic Ci to nie da. Po pierwsze ułóż sobie dietę wg twojego zapotrzebowania - a jeśli Ci się nie chce w to bawić to jedz jakieś 6 posiłków dziennie, najlepiej jak najwięcej węglowodanów (nie chodzi mi tu o batoniki, tylko np. Ryż, płatki owsiane, kasza manna, etc), bo tak jak napisałeś jeździsz dużo na rowerze więc potrzeba Ci dużo energii. : )

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Kup sobie białko w sklepie, zrób sobie szejka z mlekiem i do dzieła. Tylko nie weź pierwszego lepszego tylko jakieś słabe, bo Cię z butów wystrzeli + do tego machaj hantlem 15min dziennie i tyle.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jedz późno jedzenie, do tego bardzo kaloryczne. Ja zaś mam odwrotny problem - mam tendencję do tycia ;/ Raz przytyłem właśnie w ten sposób co napisałem ("nie chcąco" :<) i teraz już nie chudnę tylko tyję. Oczywiście to zależy od organizmu.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wpierdalaj stejki <3

A tak na serio to idź do lekarza coś ci przepisze na metabolizm. A jak chcesz przytyć już,teraz,na wczoraj to mogę Ci z 10 kg oddać ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

najlepiej wpierdalac ale lepiej byc chudym niz spoconym grubasem co moglby w swoim odbycie zogranicowac przemyt kokainy na skale swiatowa

pozdrowki

Opublikowano

często przegryzaj jakimiś gównami, jedz późno, potem przez noc nie spalisz i się odłoży :]

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...