Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jaki był twój ostatni mecz

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie opowiadamy o swoim ostatnim meczu lub tez oceniamy kogoś mecze :P

Ok ja zacznę

Grałem Brandem na midzie (rankeda) . Na bocie Graves i taric (bez cv). Rammus jungla a solotop Poppy. Dziekuje szczerze za takie granie. Ja tylko ogarnialem tam. Na bocie przegrywaja z ashe i alistarem koszmar. Na topce też. Jungler 0 gankow mid. Poddaliśmy sie nie było sensu na koniec graves miał 0 7. A ja jedyne pozytywne 6 2. Zeby tak lamić to ja nie wiem -.-

a11176.jpg

Opublikowano

@Up

Domenis zainicjował dyskusję.

W dziale nie mam zakazanych rozmów.

@Top

No to tak.

Niestety naszła mnie myśl by zagrać rankeda. Zagrałem supportem.

Zaczęło się od zabicia mida. Potem junglera. Zero ganków na mój bot.

Wreszcie solo top (gp) zaczął feedować. Skończyło się na surenderze ;f

Opublikowano

Grałem sobie rankeda na solo topie warwickiem. No ale enemy team wziął shena na topa i amumu do jungli. No i mój team poddał się już przy wybieraniu champów.

Potem Veigar trochę pyskował, ale lubię się droczyć z takimi ludzikami :D Przegraliśmy, ja ze statami 2/1/2 ale co tam, raz pójdzie lepiej, raz gorzej. ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja grałem Dominiona Lammusem bo akurat był w rotacji a tak to mnie na niego nie stać i wygraliśmy , dostałem 200 PZ i jestem happy !

1377430129-U769346.png
Arcymistrz
Opublikowano

Team feedował :D

Zapowiadało się pięknie grałem Swainem na midzie bot wystartował z feedem w ciągu ok 5 min padli po 2x każdy jungler dupił jedynie solo top i ja się trzymaliśmy jednak później zszedł z lini i ci feednięci zaczeli go bic i surrender -.- miałem 12/3/4 staty we 4 nie ptorafili mnie ubic jednak rzucali się na np. amumu niby tank a dostał od AD gp 2 strzały po 900 i się zesrał ...

I TO TYLE ! xD

Opublikowano

0/6 akali jako support ze mną corkim ja miałem 1/1 akali 0/6 , lux support przeciwko 5/1 miała mnie na combo mimo to że miałem ten sam lvl co ona a miała itemy pod supporta.

Leona solo top przeciwko lee sinowi i przegrany ranked.

Opublikowano

@Up

Domenis zainicjował dyskusję.

W dziale nie mam zakazanych rozmów.

@Top

No to tak.

Niestety naszła mnie myśl by zagrać rankeda. Zagrałem supportem.

Zaczęło się od zabicia mida. Potem junglera. Zero ganków na mój bot.

Wreszcie solo top (gp) zaczął feedować. Skończyło się na surenderze ;f

To znaczy, że mogę zainicjować dyskusję na temat "Czy według Was Teemo też jest słodki? <3".

Gra Shen'em na jungli, typowo randomowa gra, top nie ogarniał, Urgot myślał, że pójdzie na solotopa, ja oczywiście też chujowo grałem i wycarrowałem tą grę z Soną.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

29/8 Talonem, tylko ja ogarniałem i nabiłem quadra pod nexusem w czasie niszczenia ^^,

Mój set ich miażdżył, miałem ich na 2 hity z normalnego ataku o.O jak chce ktoś dowody to spx.

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Rozjebałem Sivir ranka, kryty po 1,5k kazdego na 5-6 hitów(carry 3 max :D) nafeedowalem sie i sam carrowalem tylko top oprocz mnie dobre staty reszta tak ujdzie :D

Opublikowano

Normal Swainem , udało mi się pentakilla walnąć ale przegrana przez pewną osobę o wątpliwym ilorazie inteligencji która powinna usunąć lola ;)

Q3JhdXNlcjY2Nl9fX2V1bmVfX181NTBfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

To znaczy, że mogę zainicjować dyskusję na temat "Czy według Was Teemo też jest słodki? <3".

Gra Shen'em na jungli, typowo randomowa gra, top nie ogarniał, Urgot myślał, że pójdzie na solotopa, ja oczywiście też chujowo grałem i wycarrowałem tą grę z Soną.

To jest dyskusja na temat.

W sumie zapytaj się Farexa lub Menesa czy możesz, ale to chyba źle o tobie mówi.

Przecież tutaj tylko opowiadamy o meczach więc nie widzę problemu.

btw. W tamtym tucie kennen był słodki -.-

Opublikowano

12/3/9 volibearem na rankecie przeciwnicy po 30 min sura dali ;p na samym poczatku nabilem na topie 3 kile raz 1 vs1 potem za 2 razem nie udal im sie gank ;p wlezli pod turreta jak mialem malo hp a voli ma pasywke ;p

u1lc.png
Opublikowano

Ja grałem trynda staty 20/1/13 totalny op ludzi miałem z 3-4 hitów padłem raz bo rzucili się na 5vs ja a nie miałem jeszcze ulti gra jednym słowem zajebist*, seria zabójstw 13

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Grałem Lee Sinem, kupiłem zły item na start, więc poprosiłem o pomoc mida, ale olał mnie. Nie zabiłem reda (zużyłem smite), szybki recall, miałem 2 lvle w dupe. 2 nieudane ganki = 0/2 :) no ostatecznie skończyłem grę 1/10 - cóż zdarza się, szczególnie jak złym itemkiem zaczniemy :(

Potem extra flame poleciał jak to zwykle się dzieje, ale cóż gdyby mid mi pomógł z redem na start pewnie inaczej by się to potoczyło.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Weście ten temat zamknijcie. Bez sensowny spam ! I tyle

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

staty 3/6 olafem w jungli, miałem dwóch co mieli po 0/10 staty... surrender w 20 minucie...

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...