Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Eternal Sun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie znaki na ziemi i niebie jak i pogoda mówią zgodnie co oznacza - w Lublinie pada :(.

Jak pada to nudy

Jak nudy to komputer

Jak komputer to pisanie

Jak pisanie to gry

Jak gry to Eternala

Jak Eternala to dokańczanie

Jak dokańczanie to w końcu jest koniec

Jak jest koniec - Mamy OpenBete

Tak macie racje. Jutro z rana odblokowuję logowanie - Open Beta start.

Opublikowano

Ja bym w tej grze wprowadził bym crafting i sklepu w stylu rune scape lub cabal. Broń widzę że jest ona ala MU online jest to ciekawe rozwiązanie nie zaprzecze :). Troszkę rozbudował bym tą mapę świata i te zadania, do niektórych bym dodał pod koniec walkę z potworem. Grę można poprowadzić w dobrą stronę i może byś się zastanowił aby była dwu języczna.

PS w paru miejscach rozjeżdżają ci się tabele ;)

Opublikowano

Gdzie się rozjeżdżają ? :)

A crafting to o co chodzi i gdzie bo ja od 3 miesięcy ,żyję na Ace Of Spades bo niemam karty graf. :/

Mapa świata będzie bardziej rozbudowana :

- Nowe miejsca z grupami przeciwników (Instancje)

- Chyba zrobię Nowe miasta. (Aktualnie "jesteśmy" w Lunaris)

Opublikowano

Kilka elementów do poprawy moim zdaniem:

-ja osobiście nie przepadam za alertami, a szczególnie jak jestem na komórce ja bym to troszeczkę zmienił

-dodałem 10 punktów w int a atak się nie zwiększył ani troszeczkę :)

-ekwipunek trochę brzydko wygląda plecek i miejsce na założone przedmioty - jak by tu zastosować z tibi pomysł że są itemy nakładane na obrazek a po drugie żeby itemy założone były nad itemami z plecaka

-podzielić pocztę na raporty i skrzynkę wiadomości

-gdy wykonuje zadanie mogę walczyć na arenie

-klikam na prace przenosi na rzemiosło

-w sklepie tabelka do szukania itemów nachodzi na tablekę z itemami do sprzedania

To tak z grubsza

Opublikowano

1 bład. Przy zadanich jest napisane, że zostało np. 3 misje. Pisze mi że pozostało 0 a dalej robię :)

skpUo.png

Opublikowano

@bartek93 - Z alertami co byś zrobił ? Takiego div'a udającego ,alerta czy jak to widzisz ? :)

Kilka elementów do poprawy moim zdaniem:

-ja osobiście nie przepadam za alertami, a szczególnie jak jestem na komórce ja bym to troszeczkę zmienił

-ekwipunek trochę brzydko wygląda plecek i miejsce na założone przedmioty - jak by tu zastosować z tibi pomysł że są itemy nakładane na obrazek a po drugie żeby itemy założone były nad itemami z plecaka

1 bład. Przy zadanich jest napisane, że zostało np. 3 misje. Pisze mi że pozostało 0 a dalej robię :)

Opublikowano

tak ja pisałeś diva na z-index'ie z zamknięciem żeby się wyświetlał bardziej po prawej stronie żeby nie trzeb było za każdy razem go zamykać.

Opublikowano

Gra narazie pnie się na wyżyny:D ZObaczymy czy dojdą jakieś dodatki może widok walki avatary itd. ale narazie gra jest fajna i można w nią pograc:)

Opublikowano

jak to napisałeś, ja ci powiem. Wziełem jakiś angielski silnik i solszczyłeś zdania, bo nazwy plików są po angielsku. HEHE ;)

Opublikowano

Że ja POBRAŁEM SILNIK, PRZEROBIŁEM i Spolszczyłem ? No z całym szacunkiem bartek ,ale cie poje... . Piszę angielskie nazwy bo mi łatwiej się szuka :). A jak znajdziesz taki silnik to pozdro. I pytanie - ciekawe jak to jest skoro ja to robiłem na swoich funkcjach, swoich specialnych tabelach. Kod znam spokojnie na pamięć. Rozumiem ,że te angielskie nazwy mogą ci sugerować ,że to jest silnik ,ale nie trafiłeś :). Czy ja jestem takim idiotą co by silnik przerabiał 3 miechy ?

Opublikowano

Spokonie zażartowałem sobie tylko, wiem że pisałeś sam bo widzałem twój kod w poszczególnych plikach. Ja też stosuje angielsko języczne nazwy w plikach, nazywaniu zmiennych i funkcji. Przepraszam jeśli uraziłem cię. Ale chciałem tylko sobie żarcik strzelić -.-

Opublikowano

Okej spoko. Bo ta gra powstała dzięki moim nerwom, wstawaniu o 6 rano. Siedzeniu bite 10 godzin i pisaniu. Potem z 3 razy przeszedłem po plikach i pozabezpieczałem. Później znów pozabezpieczałem podwójnie int'y. Napisałem dobre formularze, kilka fajnych efektów. Nic się nie stało ,ale na początku się ostro wkurzyłem ;).

Opublikowano

Uwaga!

Każdy może dodać teraz od siebie przeciwników i zadania za pomocą prostego generatora. Menu INNE -> Dodaj.. Zapraszamy!

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...