Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabierają RP :)

gralfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy, którzy używali rzekomego "buga", który był normalną formą płatności - a wy złamaliście prawo. Proszę zajrzeć na pocztę :) oficjalny email od riotu, że odbierają RP :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up

nie mogles zrobic 99... rp skoro dzienny limit byl bodajze 10k rp (3x kupione rp).

@topic

caly czas mam te rp chociaz zostalo mi tylko 500 :D

Opublikowano

Znalazłem to na dawnym mailu, na którym zarejestrowałem smurf'a.

Mimo to, RP i tak nie zostały odebrane, wciąż widnieje tam liczba 14000 RP.

dmwo.png

EXPmIpC.gif

Arcymistrz
Opublikowano

Myślicie że jest wast tylko 100 na Wescie ? ...

Poczekajcie i do was dojdzie i dobrze wam tak ;* to bylo nie uczciwe powinniście jeszcze dostac bana ale wiem że nie dostaniecie bo to wina RIOT'u chodź w regulaminie pisze że wykorzystywanie bugów jest karane ...tak pok. 1 tyg dal każdego ';)

Opublikowano

Już mnie kurwica bierze jak każdy pisze "bug". Zrozumcie wy tłuki, że to nie był bug. Każdy kto tego użył złamał prawo podając fałszywe dane, a sama forma płatności jest wykorzystywana nie tylko w tej grze... Direct debit to o ile się nie mylę z angielskiego jest "zlecenie stałe", więc powinniście domyśleć się na czym to polega...

TAK WIĘC TO ŻADEN BUG !

Gold Member

nvm

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Już po tym niedopatrzeniu nic nie zrobisz znaczy chyba dalej mozesz ale teraz będzie gorzej i będzie zleeee

Opublikowano

Nie oszukujmy się , bardzo ale to bardzo dużo osób z tego korzystało więc bany odpadają , ciekawi mnie jak będzie z takimi przypadkami jak np. Ktoś kupił postać za "ukradzione" RP a skina do tej postaci nabył w sposób legalny.

Q3JhdXNlcjY2Nl9fX2V1bmVfX181NTBfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

To ich jedyne wyjście. Gdyby kazali zapłacić musieliby się sporo narobić, a bany byłyby trochę nie fair i sporo graczy w pizdu odeszło. Także dostałem e-mail :D

Opublikowano

hehe tak samo bylo z nagrodami bodajże na ip boosty jedni dostali odrazu a inni po tygodniu modle się żeby wam zabrali;]

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...