Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowy bug na paladium

-Hulk-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś zna to na tym forum jest 0 szans że się podzieli ponieważ ktoś napisałby do BP i usunęli by bug więc nie licz na to. To cud że ludzie tutaj jeszcze jakiekolwiek bugi umieszczają.

Opublikowano

Jest bug na palladium i jak wcześniej informowałem nie podam bo skończy tak samo jak ostatni i sobie nie poskładamy wrót :(

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

zaloni jestescie;d myslicie ze bp po polskim forum smiga?:D oni znaja takie fora o jakich wam sie nie snilo(nie w pl) i znaja 99% bugow ktore znaja uzytkownicy wic zamieszczenie tu jakiegos buga nie grozi usunieciem go;d wy myslicie ze to forum jest jedno jedyne?? samych polskich for jest sporo a do jest na calym swiecie wiec sie zastanowcie;d

Opublikowano

Jak sie bedzie mial skonczyc to sie skonczy. tak samo bylo z tamtym bugiem - ktos mi powiedzial ze bug skonczy sie za 9 dni i rzeczywiscie sie skonczyl. Czemu BP nie naprawil tego od razu tylko postawil twardy termin "za 9 dni" ??

i tak jak mowi poker16 jak sie bug nie pojawi na tym forum to bedzie na innym.

a BP jak go bedzie mialo usunac to z pewnoscia zrobi to bez tego forum :) bo BP to niemiecka firma

Opublikowano

Ja nie rozumiem tych ludzi co kapują do BP że jest bug... przecie nikt im nie zabrania z niego kożystać :)

To tak jak z tymi co dzwonia po 'sluzby porzadkowe' doniesc na dilera :)

Wiec znajac nasze Polskie przyciemniono intelektualnie spoleczenstwo, jest duza szansa, ze jakis owaginowany spoleczniak szybko wystuka (z malym, lecz preznym wzwodem w spodniach) na tej swojej klawiaturce mail do BP :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest jakiś nowy bug na plladium na 5-3 się go robi, ale nie mogę się nic dowiedzieć

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Ale z was marudy, odpalcie peta i niech on wam zbiera palladium.

Opublikowano

nie chodzi mi o tego z leonovem, jest jakiś inny nowy i buguje się go na mapie 5-3

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

jest jakiś nowy bug na plladium na 5-3 się go robi, ale nie mogę się nic dowiedzieć

tak znam ten bug ale on jest łatwo wykrywalny ponieważ on nie tylko zbiera lecz pokazuje niewidki i miesza rsb i ucb-100

Opublikowano

tak znam ten bug ale on jest łatwo wykrywalny ponieważ on nie tylko zbiera lecz pokazuje niewidki i miesza rsb i ucb-100

Więc to nie jest bug tylko połączenie OpenStealth z WickedPatcherem. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Opublikowano

Jakim WP, samo OS ma takie funkcje. I to żaden bug, na większości serwerów zestrzelą cie po 2 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...