Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Balmora Ma wirusy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy Balmora ma WIrusy ? Mam nortona i mi Wykrywa Wirusy. Prosze zebyscie przeskanowali i wrzucili ss z waszych antywirusow czy wykrywaja czy nie daje like it

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Mi nic nie wykrywa. Jak coś ci wykrywa to na 100% nie jest to szkodliwe. Wyłącz antywira to gry i po prostu graj :].

Opublikowano

No chyba że zbindujesz jakiegoś, to wtedy może mieć . Czyli jeżeli pobierasz zinnego źródła niż Balmora.pl to jest szansa iż wykrywa, a norton fakt faktem, wykrywa czasem wirusy wcale nie groźne .

Opublikowano

Tak, czysty. Stworzony został przez FuBu itd. więc raczej będą trzymać porządek. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mają wirusa fubu. ;) Ten wirus potrafi zmienić Cię w nałogowego nakurwiacza Metin2, noł lajfa bez perspektyw (Przykład? FuBu :))

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

Z tego co wiem i z własnego doświadczenia każdy klient gry ma w sobie jakieś wirusa lecz nie wszystkie antywirusy je wykrywają. Norton wykrył wirusa lecz AVG czy Kasperki wcale nie muszą go wykryć. Kalimdor ma wirusa Xenox ma wirusa Extreme s2 ma wirusa

Każdy serwer ma ukrytego wirusa który nie zawsze jest przez antywiry wykrywalny.

Opublikowano

Client balmory ma skrypt na bazie wirusa i dlatego m. in AVG wykrywa wirusa. Bambusek na forum balmory dodal kilka pliczkow ktore po sciagnieciu daja nam juz normalne wlaczanie clienta

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...