Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS2] Czy można na PS2 grać na grach sciągnetych z neta.

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można, jak nie chcesz przerabiać to użyj swap magic - gra format ma taki jak z przeróbką, najczęściej ISO ale to zależy co pobierasz.

fs_overall.png

Opublikowano

jak wspomniał ManXer, SM albo Free McBoot które nie ingerują w oryginalność konsoli

gry najczęściej zapisywane są w obrazach płyty/formatach: iso, cue/bin, mds/mdf

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przerabiaj przerobione 100% lepsze niż oryginał ;D

ściągasz gry z torrentów swap magic wsadzasz odpalasz płyta się zwalnia zmieniasz na nie oryginalną grę zamykasz klapkę klikasz X na padzie i odpala się.

PS2 miałem jakieś 5 lat od początku kazałem przerobić i namyślałem się jak odpalić te gówniane gry przez tydzień jak się udało to było nawalanie.

Powiem że z PS2 miałem większą zabawę niż z ps3 czy psp ;D

Opublikowano

wejdź sobie na allegro i sprawdź ceny, mi się nie chce tego robić za Ciebie :)

btw, kupuj SM 3.6 gdyż na poprzedniczce nie wszystkie gry się odpalały a jeszcze lepiej to wgrać sobie FMCB na kartę pamięci

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jak chcesz sie bawić bez przeróbki , lub z przeróbką ( to nie ma znaczenia) to dobijesz laser :).

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Jak chcesz sie bawić bez przeróbki , lub z przeróbką ( to nie ma znaczenia) to dobijesz laser :).

Zajebisty sposób rozumowania :D

Chcesz pograć na PS2? Uważaj - dobijasz laser!

mjut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...