Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaklinanie minecraft

krycha12346

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałbym zrobić miecz diaxowy , który podpala. Lecz problem w tym że na gapę nie chce robić bo exp mnie dużo kosztował a tam napisane jest w dziwnym języku... I właśnie kiedyś grzebałem w necie i znalazłem coś, dzięki czemu te napisy zmieniają się na angielskie, ale nie mogę tego teraz znaleźć!!! Chciałbym, jeżeli wiecie co trzeba zrobić napisać komentarz lub dać poradnik na youtube. Chciałbym aby te napisy były w języku angielskim albo tymbardziej w polskim. To tyle narq pomóżcie.

PS. Nie chcę tablicy znaków.

Opublikowano

mikimaki ale mi się twoja aplikacja otworzyć nie chce. nie ja napisałem pytanie powyżej ale też korzystam. więc wiesz jak to włączyć?

Opublikowano

A który masz lvl? Po prostu stań sobie przed enchantment table, skopiuj świat i jak nie wyjdzie to co chciałeś to ten skasuj i wróć do kopii. Rób tak w kółko aż ci wypadnie Fire Aspect :)

Edit: Co do tych znaków to ci się to na nic nie przyda bo to są losowe wyrazy, które nie oznaczają konkretnego enchantu. To tylko taki bajer, pic na wode.

@Cay, ale co mu to da?

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...