Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GŁOSUJCIE NA MCSOBIESKIEOGO!

Kyrt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chuj mu w dupe.

PS: Nie będę wydawał ani grosza na kogoś kto osiągnął "sławę" tylko dlatego, że nagrał dla jakiegoś Jokera.

@down

Taaak zazdroszcze mu w chuj.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

ale biznes sobie znalezli, no oczywiscie smsy .... nie mam zamiaru na niego glosowac, szkoda kasy

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ja tam pomagam człowiekowi. Na pewno pragnie tego bardzo. Przecież to wystąpienie przed wieelką publicznością. Zyska sławę. Śpiew to jego pasja. Dla mnie 2 złote to nie jest dużo.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Ehhh... Czemu robicie z JJaya jakiegoś kolejnego Bibera czy coś... To że zyskał popularność to nie znaczy że trzeba mu wszystko wytykać...

Gościu fajnie gada, przyjemnie się go słucha... dlatego też ma dużo widzów.... Tak samo na tego minecrafta jesteście uczuleni...

gdy wyszedł to wszyscy Minecraft, miniecraft a teraz gdy stał się bardziej powszechny zasłużenie to chcecie go z powrotem stoczyć na dno...

Co do piosenki to najlepsza z dostępnych aczkolwiek gdyby to było głosowanie bezpłatne... nie ma sprawy ...

ale za pieniądze nie będę głosował

Opublikowano

Gówno gorsze od tych mejnstrimowych gwiazdek z vivy, ale dżjekerorer promuje to dzieciaczki ze stulejką wydają hajs matki z komy.

Opublikowano

Wiesz, ja nie od Jjayjokera się dowiedziałem, że mcsobieski kandyduje do konkursu. Mam zasubskrybowany jego kanał. Co do Jjay'a to nie lubię go, ponieważ nudno go się ogląda. Nie przeszkadza mi on. Zrobił coś wam?

Ten temat powstał tylko dlatego że JjayGówno o to prosił w swoim filmiku,i 12 letnie dzieci będą wysyłać .

Wcale nie wiesz skąd autor tematu wie o konkursie, więc się nie wypowiadaj. Ja osobiście wysłałem, ponieważ podoba mi się jego muzyka i sama jego osoba. Pomagam mu w rozwijaniu się jego kariery. Chciałbym go usłyszeć na Euro.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

nigdy nie pomoge komukolwiek kto mial cokolwiek wspolnego z tym pedalem w kapeluszu

+1

Nie będę wydawał kasy żeby ktoś miał lans że jest 1szy .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ponieważ głosuję na Mc to znaczy,że oglądam JJay'a??

Akurat się mylicie.

Nie mam 12 lat i nie oglądam JJayJoker'a.

Opublikowano

Mam takie pytanie, co wam kiedykolwiek ten JJayJoker zrobił? Może nie każdemu musi podobać się jego styl bycia (czego nie rozumiem, jest sympatyczny, takich ludzi raczej się lubi, chyba, że jest się aspołecznym gburem...) ale czy to powód by hejtować go na każdym kroku ? Byle kto nie dostaje 200 000 subskrypcji, nieważne czy oglądają to dzieci czy dorośli...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Mam takie pytanie, co wam kiedykolwiek ten JJayJoker zrobił? Może nie każdemu musi podobać się jego styl bycia (czego nie rozumiem, jest sympatyczny, takich ludzi raczej się lubi, chyba, że jest się aspołecznym gburem...) ale czy to powód by hejtować go na każdym kroku ? Byle kto nie dostaje 200 000 subskrypcji, nieważne czy oglądają to dzieci czy dorośli...

obejrzalem jeden jego filmik z portala to chwalil sie jaki to on ma zajebisty komputer i ryl jak popierdolony ze wszytkiego co mowil ten komputer chociaz w zaden sposob nie bylo to smieszne, a pod filmem rzesza komentarzy : ale ty zajebisty,kochamy cie,wielbimy cie

200k subskrypcji a ile z tego to fanatyczni psychofani minecrafta bez zycia i kolegow ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

obejrzalem jeden jego filmik z portala to chwalil sie jaki to on ma zajebisty komputer i ryl jak popierdolony ze wszytkiego co mowil ten komputer chociaz w zaden sposob nie bylo to smieszne, a pod filmem rzesza komentarzy : ale ty zajebisty,kochamy cie,wielbimy cie

200k subskrypcji a ile z tego to fanatyczni psychofani minecrafta bez zycia i kolegow ?

To akurat prawda, psychofani i dzieciaki. A co do samego kolesia, hmmm... nie przeszkadza mi, chociaż mógłby nieco ogarnąć "granie" dla kamery.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja nie zagłosuję bo nie będę kasy tracił na coś takiego , ja go nawet nie znam więc sory .

Arko masz racje . Gdyby jjay jocker przestał kręcić minecrafta to by odeszło od niego 3.9/4 fanów .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...