Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GŁOSUJCIE NA MCSOBIESKIEOGO!

Kyrt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę na Nikogo głosował, bo i tak UE da tego kogo będzie chciała.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Nie produkujcie się,bo wyniki były wczoraj.MC zajął 2 miejsce

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Walczy z komercją, namawiając do wysyłania sms za 2 zł, pozdro lamy i gimbki które dały nabrać się frajerowi....

Westable12 12 letni **** czytaj wyżej haha

Jesteś z siebie dumny że zasiliłeś komuś konto?

Opublikowano

A co ma moja wypowiedź do tego że wyniki były wczoraj? Ten cały złamas to zwykły ludek który próbuje się wybić i trochę zarobić. Nie zależy mi na 200 postach, zależało mi tylko na tym by dodać swoją opinie (nawet wbrew temu że nikogo ona nie obchodzi-to jest forum...) na temat tego jak ludzie potrafią być naiwni i łatwowierni...

Opublikowano

Dobrze, że chociaż trochę ostygłeś. Wydałeś mi się w poprzednim poście strasznie zdenerwowany.

Mniejsza, wywnioskowałem z twojej wypowiedzi, że wyśmiałeś mnie z powodu, że wysłałem sms'esa wczoraj, wtedy kiedy były wyniki.

Zapłaciłem jemu za muzykę jaką wykonuje. Ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka. Niech sobie zarabia za muzykę.

pewdiepie fan :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...