Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat Arms US

alexooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z uruchomieniem CA US. Otórz gdy chcę go "zainstalowac" wyskakuje mi błąd :

Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono nspr4.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawic ten problem.

Próbował jeszcze raz instalowac i nic. Pomóżcie. Co mam zrobic?

Opublikowano

Próbować zainstalować mogłeś ale spróbuj pobrać instalkę od nowa, ale nie wiem czemu to pobierasz jak i tak tam nie zagrasz...

Opublikowano

Musiałbyś mieszkać w Ameryce lub w Australii. Kiedyś były sposoby aby tam grać ale wszystkie "wygasły" i nie działają.

Opublikowano

A jak to sprawdzą?? Po IP czy po prostu jak będę chciał się zalogowac to nie dam rady??.. Bo kurde tam fajnie jest.. NX za jakąś ankiete można dostac.. Na prawde nie ma jakiegoś obejscia żeby zagrac?

Opublikowano

A jak to sprawdzą?? Po IP czy po prostu jak będę chciał się zalogowac to nie dam rady??.. Bo kurde tam fajnie jest.. NX za jakąś ankiete można dostac.. Na prawde nie ma jakiegoś obejscia żeby zagrac?

nie ma..i nawet nie próbuj..i nie wierz w te głupoty znawców, ze dostaję się nx-y za jakieś ankiety bo to kompletna bzdura ...;)

ehh.:)

Opublikowano

Bzdura? mi się udało włączyć CA NA ale potem mi błąd wyskoczył mam AUTo Hide IP zcrackowane ^^ wybrałem sobie IP i wiem chyba z czym problem. Bo tylko North America może grać a South nie więc Auto Hide IP wybiera losowe i wątpie żeby na tamto trafił, a co do ankiet jak się wam uda zajerestrować macie u góry Earn NX i macie earn free nx i tam to robicię :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...