Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Będziecie grać w Assassin's Creed III na PC? Ubisoft radzi wam kupić pada.

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wlasnie kupilem pada od xkloca :D i czekam na asska 3 :D o i wasd123 nie zgadzam sie z toba ze xbox ma lepsza grafe o ps3 . Obie konsole sa takie same widac ze jestes fanbojem x'a ale my tu piszemy o padach na asska a ty piszesz ze x lepszy od ps3 ogarnij sie

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko ciekawe czy te Chińskie pady ogarną czy trzeba będzie zainwestować w pada od xboxa albo Logitecha Rumblepada:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Chinskie pady nie wytrzymają 24 godzinnego nawalania w nie.

Hmm będe musiał się zaopatrzyć w xboxa, chociaż nie jestem jego zwolennikiem ale jest tańszy od ps3 a mój komp nie pociągnie tego nawet.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja jeszcze na padzie nie grałam, ale jeśli to będzie konieczne, to się w taki zaopatrzę. ^^

Ludziki interesujące się m&a, zagrajcie w Elsworda~

Opublikowano

To zależy kto co woli, mi się dużo lepiej np: padem gra , ale może dlatego że miałem od razu po premierze na PS 3 i na tym grałem.

70947132.jpg

"Słowa takie jak uczciwość, honor i braterstwo nie są dla mnie tylko pustym frazesem wyrytym na ostrzu mego miecza"

"Pamiętaj, żeby nigdy nie przestawiać myśleć.!"

"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać"

Copyright by Gerdinus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No to was zaskoczę: Assassin's Creed 3 będzie "wspierało" pada ale można grać normalnie na klawiaturze ;].Na padzie będzie ten + że będzie się łagodniej przechodzić z trybu kucania do Sprintu - bardziej płynnie :).

Opublikowano

Sorrki za opóźnione odp.

Info te mam z tąd że na jednym z filmików interfejs zawiera klawisze (Shift) (Space) itd. czyli standardowe kierowanie marionetką z poprzednich części gier :)

PS.Jestem dość wielkim fanem i wszystko monitoruje na bieżąco ;)

Opublikowano

No to was zaskoczę: Assassin's Creed 3 będzie "wspierało" pada ale można grać normalnie na klawiaturze ;].Na padzie będzie ten + że będzie się łagodniej przechodzić z trybu kucania do Sprintu - bardziej płynnie :).

To dobrze, bo już myślałem ze będę musiał kupić pada ;x

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Makinku, chcesz się założyć ? :D

taki chuj, że kupię pada dla jednej gry

chyba ich pokurwiło.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja nie wyobrażam sobie grać w AC na czymkolwiek innym niż na padzie :P nie da się :D

Da się ;)

Kupiłem pada dla fify i tak dla odmiany zobaczyłem jak się gra w AC na nim. Można powiedzieć, że jest to nowa rozgrywka. Dla mnie wygodniej się gra na klawiaturze, ale na padzie jak się raz przejdzie grę można drugi raz dla przyjemności ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Tylko jedynke kupiłem na PC, całą reszte serii mam na xboxa i gra mi się na nim o wiele lepiej niz na klawce, ale i tak nie kupie AC3 zaraz po premierze, jak to było z AC:R, poczekam aż stanieje i wtedy ewentualnie się pomyśli ;)

Opublikowano

Zavetti, dobry pomysł ponieważ po premierze cena się podniesie na miesiąc a po około 4-6 miesiącach spadnie ;) A w przypadku kolekcjonerskiej wersji to cena podskoczy zakładam o 20-40 zł. A później spadnie - z tego co UBISOFT powiedział, Pre-Orderów AC 3, ogólnie kolekcjonerskich czy normalnych sprzedali więcej niż AC 2 i AC B razem wzięte ;)

5gubmKI.png

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy będzie tak, że jak podłącze pada to automatycznie będzie włączać ustawienia pod pada czy będzie standardowo ?

Bo ja mam pada od Trust'a i gram w gry padem, ale zmieniając ustawienia programem Xpadder (Jaki klawisz na myszce, klawiaturze odpowiada padowi). I np. w grze Orcs Must Die! miałem problem bo gdy podłączyłem pada włączało mi opcje pada i to uniemożliwiło mi ustawienie Xpaddera.

Mi nie potrzebny Xbox :D Mam AsusBox'a :) Podłączam lapka (Asus) do telewizora, podłączam pada do lapka i już :)

Opublikowano

ZAGRAM NA MOIM X360 :D ale fajnie by bylo jak by sie dalo grac na 2 graczy lub multi :D

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

Ja osobiście grałem we wszystkie odsłony AC na PS3 ozywiście padem, ale czy można grać bez - pewnie tak. Jednak myśle że każdy szanujący się wielbiciel dobrych gierek jest posiadaczem pada - nawet mając PC.

8oljm.gif

SERWER NA KTÓRYM ZAGOŚCISZ NA DŁUŻEJ

Opublikowano

Na ps3 żeby mieć grafike jak na kąpie trzeba oprócz tysiaka na ps dołożyć z 5 na sprzęt ja uzbieram 500 euro i w niemczech na laptopa który to na ful pociągnie a laptop sony więc pad się przeyda :P

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak dla mnie grafika między x'em a ps'ką jest niewielka.. Są bardzo do siebie podobne, a ja posiadając PS3, a kolega xbox'a, stwierdzam, że jak dla mnie pad od ps'a jest lepszy. Pewnie jakbym miał x'boxa to bym powiedział na odwrót, bo ludzie się przyzwyczajają do swoich padów. Ja sam, zakupię wersję na ps'a, bo mam telewizor w pokoju 42cale hd 3d tak więc nie będzie problemu. Brakuje mi jeszcze tylko 30zł, i AC 3 będzie moje.!!

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...