Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Będziecie grać w Assassin's Creed III na PC? Ubisoft radzi wam kupić pada.

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

assassins_creed_3-3.jpg

"Ubisoft wspiera pecety, ale jednocześnie jest zdania, że jeśli ktokolwiek chce grać na pececie w Assassin's Creed III, to koniecznie powinien zaopatrzyć się w pada."

"Twórcy AC:III nie zamierzają poświęcać zbyt wiele czasu na odpowiednie dopasowanie gry do potrzeb właścicieli pecetów. Zamiast dopracowywać sterowanie przy pomocy myszki i klawiatury, zalecają po prostu zaopatrzenie się w pada. Słowa Alex Hutchinson z Ubisoftu":

"Bez wątpienie wspieramy i kochamy PC, ale myślę, że jest to PC z podpiętym kontrolerem. Nie widzę nas inwestujących dużo w ustawienia myszki i klawiatury. Myślę, ze jeśli chcesz grać na PC i chcesz grać w Asssassin's Creed III, posiadasz kontroler - powiedział Alex Hutchinson z Ubisoftu."

Zródło - Gamezilla

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh, mnie denerwuje fakt, że coraz więcej gier na PC'ta wspiera PAD'y. Na szczęście ja dwa chinole mam (do FIFY niezbędne), ale jednak wolałbym używać myszki i klawiatury :(

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Grafa tak czy tak będzie lepsza na PC zobaczycie, i dlatego ja kupię na PC, nawet jeżeli miałbym dokupić do tego pada :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano
To dupa. A tak wogóle, to Pad pod XBOXA może być podłączony do peceta na usb powiedzmy?

Windows - Microsoft

Xbox 360 - Microsoft

Oczywiście że da rade podłączyć, nawet w FIFIE zalecają granie na padzie od pudła ;)

86506195548292095751.png

Opublikowano

Grafa tak czy tak będzie lepsza na PC zobaczycie, i dlatego ja kupię na PC, nawet jeżeli miałbym dokupić do tego pada :)

Też tak myślałem , ale mój komp chyba nie ogarnie AC III , dlatego zamierzam sprzedać PSP i dołożyć na xboxa ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

HAha ;D Każdy zamierza kupić konsolę, bo komp może nie wyrobić ;D .. Ja też ;f

Ale grałem u kolegi w Reveletions na x 360 i szczerze zajebiście się gra na padzie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

HAha ;D Każdy zamierza kupić konsolę, bo komp może nie wyrobić ;D .. Ja też ;f

Ale grałem u kolegi w Reveletions na x 360 i szczerze zajebiście się gra na padzie.

Zależy , ja pierwszy raz grałem w II i mi się lipnie grało , potem z biegiem czasu było super ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Tylko lapek 15 cali a np 32 cale telewizor to jest roznica ;)

// A co ma piernik do wiatraka? :) Nie przesadzajcie z tego typu postami bo polecą % :) - zielinskipawel4

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Mi się ten pomysł podoba :D Mam Xbox'a i tylko adapter do PC kupiłem :D A swoja drogą fajnie się gra za pomocą pada na PC ale to tylko moje zdanie.

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

wg mnie pady sa do konsol a nie do PC i denerwuje mnie takie cos po to mam PC zeby grac na myszce i klawiaturze a nie na padzie jak na jakiejs konsoli...

mialem kilka/kilkanascie lat temu PS 1 i nie powiem fajnie sie gralo na padzie no ale jak mowie pady do konsol myszka i klawiatura do PC i tyle

18706.png
Opublikowano

Myszkę i klawiaturę masz do neta, nie do gier. Teraz każdy duży tytuł robiony jest pod PAD'a ;)

86506195548292095751.png

Opublikowano

Hmm @up a jak można mieć pada bez analogów ? Większość padów ma analoga .

Ja nadal się zastanawiam , taki świąteczny dylemat ;D

1377430129-U769346.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja niedawno pada od X360 kupiłem, właśnie dla Assasinów (no, teraz jeszcze potrzebuję komputera który uciągnie Brotherhooda xD). Ze zdobyciem pada nawet dla jednej gry nie ma raczej problemu, można przecież za kilkanaście złotych kupić tego od PS2 i też wszystko będzie OK po odpowiednim skonfigurowaniu ;)

fs_overall.png

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja mam w planach zakupa konsolki dla tej produkcji :D. PSP posiadam, ale raczej nie sprzedam ze względu na sentyment do niej ;p. Jestem pewien, że mój komp bd miał problemy z AC III, więc zostaje konsolka (tylko jeszcze nie wiem jaka ;d).

@Down

Większość gier prawie się nie różnie na ps3 i xbox. Mi bardziej chodzi o to, że baardzo lubie GoWy na PS3 :D

Opublikowano

No to się zapodwiada smacznie , ja akurat planuje zakup xboxa 360 i telewiziorka 32 cale full hd 3 D ;D

@UP Polecam xboxa , grafika jest lepsza . To że xbox live jest płatny to na grosze wychodzi bo 150 zł za rok to nie jest wcale dużo.

Grafika na ps3 wygląda jak na direct 10 a na xboxie jak na direct 11 .

Według mnie ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Konsole przebija AC, zawsze tak było i bedzie.

Mam all Konsole ale i tak zakupie na PS3, mam pada na pc ale i tak sterowanie w ps3 i ten widok mnie osłabia.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...