Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chyba niespotykany problem...

shade1s5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam swój serwer dedyk ,wszystko pięknie cacy ,lecz jest pewien bug... kiedy rozwalam cokolwiek co jakiś czas dropi mi z 20-40 bloczkow tego samego rodzaju ,gracze mówią że to od pewnego czasu ,ja odkryłem to dopiero wcześniej ,Sądzę żę to pozostałości po pluginie mcmmo ,ale nie mam pewności ,czy występowały pluginy które wywoływały takie bugi ? czy to może bug bukkita lub minecrafta ?

Serwer chodzi na 1.2.4 ,większość rozwiązuje sam pierwszy raz potrzebna mi pomoc :P

Opublikowano

Na pewno nie mcmmo. Na swoim serwerze mam McMMo , i nigdy się to nie zdarzyło. Nie dawno , na pewnym serwerze , po rozwaleniu bloku , leciał cały stack ale tylko wizualnie. Czyli na ziemi leżał stack , a w eq miałem 1 :) Stawiał bym na bukkit , ale podaj jeszcze liste pluginów.

Opublikowano

Authme

AutoAnnouncer

Catacombs

Citizens

ChestShop

DragonTravel

Duties

Essentials

Factions

Iconomy

Jobs

MagicCarpet

Monsterbox

Multiverse core i portals

NoLagg

OpenInv

Orebfuscator

Pex

PVPArena

Reservations

SetrankPex

Towny

TreeAssist

WorldEdit

WorldGuard

Opublikowano

Ogranicz liczbę pluginów nie potrzebne usuń. Może to być wizualny bug tak jak kolega wyżej pisał

Opublikowano

niestety wizualny to on nie jest bo sprawdzałem ,czasami naprawdę 13 cobbla wypadnie albo czegokolwiek ,narazie jest spokój po skasowaniu spouta ,być może był to bug spouta. Zapomniałem go dopisać do listy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...