Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

scaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie.

Miałem konto premium zakupione na allegro kupiłem dwa gift cody.Jeden dla mnie i jeden dla kolegi ,po czterech tygodniach nie graniu w minecrafta.Straciłem premium a kolega ma nadal.Jak możecie to podajcie mi przypuszczenia czemu mogłem stracić premium.

Opublikowano

Pierwsze co mi przychodzi do głowy , to oszustwo. Nie wiem co może być nie tak. Opisz dokładniej , co się dzieje , czy się zalogować nie możesz , etc.

Opublikowano

Przez 2 miesiące miałem premium.Zanim dostałem kare na kompa miałem jeszcze premium a po 3 tygodniach kary na kompa loguje się na minecrafta.Pisało mi wtedy user not premium wszedłem na stronę minecraft.net i patrze w profilu że nie mam premium.Napisałem do kolegi czy ma też premium on mi odpowiedział że tak.

A kupowałem mu od tego samego kolesia i w tym samym czasie.

Bywalec
Opublikowano

Masz jakieś potwierdzenie, że GiftCode jest na zawsze? Jeżeli tak, to idź na policję, lub pisz do supportu allegro. Do 10,000 zł jest przecież zwrot pieniędzy.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Sprawdziłem jeszcze zanim kupiłem pisałem z nim na gg i pytałem się czy ma oryginalne.Odpisał mi że tak a w pozytywnych miał komentarze że wszystko ok.

Opublikowano

Są takie giftcody co po czasie wygasają. Musisz do niego pisać. Najlepiej na gg, bo wtedy nie "ucieknie", czyli np. odbierze maila, a nie odpisze.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Racja zapomniałem że są te czasowe gift cody.Dzieki macie wszyscy lubię to (+).;D

Racja zapomniałem że są te czasowe gift cody.Dzieki macie wszyscy lubię to (+).;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...