Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cel Mpcforum

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba wytrwałości w pracy modów. Taka jest nasza praca i powinniśmy ją wykonywać z cierpliwością i przykładnością. Nie narzekajmy na spam tylko weźmy się do roboty ! Zauważcie, że spam to nieodłączna część każdego forum i przy okazji część naszej pracy. Pamiętajmy o tym !

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Panowie dobrze jest.

Świat nie skałada się z ludzi idealncyh ? Tak jak każde forum, to ma swoje lepsze i gorsze strony :)

Ogólnie bilans moim subiektywnym zdaniem jest jak najbardziej dodatni. Możemy pochwalić się sporym zbiorem haxów. Spam na metinie to swoisty "ruch" forum ^^ Poza tym ludzie robią to w odpowiednim do tego dziale. Nikt wam chyba nie przeszkadza w nauce programowania, albo w FanArtowaniu ?

Róbcie swoje, pozwólcie Modkom robić swoje i cieszcie się forum.

Yop

f.png

Opublikowano
No co ty, to tylko 'maćupisinka' różnica. Ale zauważ, że nie liczy się liczba ludzi, a ludzi pracowitych (nie wiem jak to dokładnie określić, hmm...)

Dobra, a teraz coś na temat.

Przeczytałem kilka postów, ale nie wszystkie, za dużo czytania (nie umiem czytać :)) Ale proponowałbym zamknąć na jakiś czas zamknąć rejestracje, bądź forum i każdy moderator by zrobił w swoim dziale porządek. Wiem i widzę, we wszystkich działach znajdą się jacyś ludzie którzy napiszą 10 razy to samo to co już widnieje, nawet w przyklejonym temacie. Po prostu przeczyścić działy, każdy dział powinen mieć przynajmniej 2 moderatorów, a jak nie to może ktoś inny z GM pomoże (może!). Mnie dawno nie było na forum, ale wiem jak było kiedyś i wiem jak jest teraz. Przydało by się przeczyścić to wszystko, jeszcze serwis cały czas pada, moglibyście naprawić ten błąd. Ludzie jak ludzie, jeden przyjdzie uratować świat, a drugi chce jego zguby. Tak samo jest na MPC, jeden to osoba pomagająca (nie zależnie od wieku), a druga to niszcząca/spamująca oraz trzecia: pytająca się o to samo 10 razy, bo nie potrafi używać wyszukiwarki.

A MPC nie upadnie, jeżeli byście tego nie chcieli. Ja jestem neutralny, więc mi to obojętnie czy upadnie czy też będzie lepszy.

Tyle.

Jak slysząc o "czyszczeniu" forum jako "Cel" ... trzęsie mnie.

Opublikowano

zgadzam się z niektórymi , forum upada z każdym dniem ale są momenty dobre jak np. dzień niepodległości. Czasemmay takie swoje dni niepodległości kiedy forum jest pełne od czitów . Co do czyszczenia forum , to jest bardzo głupi pomysł .

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Admin Cienia
Opublikowano
zgadzam się z niektórymi , forum upada z każdym dniem ale są momenty dobre jak np. dzień niepodległości. Czasemmay takie swoje dni niepodległości kiedy forum jest pełne od czitów . Co do czyszczenia forum , to jest bardzo głupi pomysł .

Upada ale Tobie głowa na ziemie, daj przykład a nie gadasz głupoty.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mogę wiedzieć kto to ciągle zamyka? Albo niech ten ktoś poda chociaż powód.

Opublikowano

jak dla mnie mpc forum to połowa ludzi którzy umią tworzyć cheaty pomagają a połowa to dzieci które proszą tylko o cheaty albo spamują że założyli nowe forum . Dla mnie MPC forum to forum na którym można poszperać i znaleść fajnego haka do wr albo bota do Tibi myślę osobiście już nie hakuje na wr ale były te czasy z vipkiem ale nie o tym mowa teraz MPC to głównie pogoń za moderatorem co 3 użytkownik na tym forum chce zostać moderatorem jakiegoś działu a niektórzy jak dostaną moda i się nie sprawdzą to płaczą na wszystko wszystkich i potem żalą się zakładając durne tematy jaki to kokosz jest zjeb anorektyk itp ... Ale takie życie niestety Noobów w internecie nie brakuje i każdego dnia będzie noobstwo się szeżyło na to już chyba nikt nic nie poradzi MPc forum to również forum na którym można pospamować jaki nowy komputer kupić albo komórkę w super niskiej sexi cenie xD albo na jakiś durny temat :D których na forum nie brakuje i m.in ja zakładam ale szczegół xD tak ogólnie to forum z dobrą obsadą global modów i adminów bo moderatorów to już nie zawsze koniecznie myślę że mpc forum od kiedy ja się zarejestrowałem i pamiętam nie zmieniło się aż tak bardzo nadal ten sam spam doszło kilku modów i trochę zmieniły się zasady spamowania na pogaduszkach kokosz jak by zaczoł więcej pisać owned stracił moda i cała baja o mpc forum . :D

notoacta250.png

Opublikowano

Haha dlaczego dziwnym zbiegiem okoliczności, wszyscy którzy zostają zbanowani albo niedostają moda/admina (ktoś tam chyba pisał podanie o admina xD)/global moda piszą że MPC upada? ^^ No tak przecież MPC zamienia sie w Imperium, niedługo zbuduje własną gwiazde śmierci i wybije nas biednych dobrych użytkowników, ostatnich samurajów :< (k_k wookie też pójdą z dymem, zmieniaj avatar :P) a admini będą jak takie Vadery :P Dla mnie pieprzenie że MPC upada jest conajmniej od rzeczy, to użytkownicy sie zmieniają, bo gdyby upadało to zauważalny byłby spadek aktywnych użytkowników, a jakoś znacznego niezauważyłem Xx A samymi adminami i modami forum nieżyje nie? ;> :D

Admin Cienia
Opublikowano
Haha dlaczego dziwnym zbiegiem okoliczności, wszyscy którzy zostają zbanowani albo niedostają moda/admina (ktoś tam chyba pisał podanie o admina xD)/global moda piszą że MPC upada? ^^ No tak przecież MPC zamienia sie w Imperium, niedługo zbuduje własną gwiazde śmierci i wybije nas biednych dobrych użytkowników, ostatnich samurajów :< (k_k wookie też pójdą z dymem, zmieniaj avatar :P) a admini będą jak takie Vadery :P Dla mnie pieprzenie że MPC upada jest conajmniej od rzeczy, to użytkownicy sie zmieniają, bo gdyby upadało to zauważalny byłby spadek aktywnych użytkowników, a jakoś znacznego niezauważyłem Xx A samymi adminami i modami forum nieżyje nie? ;> :D

Bo masz racje a gdy nawet już piszą że upada to nie podają żadnych dowodów więc z tyłka wyciągają takie informacje. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czytajac ten temat dochodze do wniosku ze grupa userow ktorym nie podoba sie mpc jest malutka, ja osobiscie nie narzekam, na forum znajde zawsze to co potrzebuje lub napisze to co wiem, i wystarczy. Widzac spam nie zwracam na niego uwagi, tym powinni zajmowac sie modertorzy\admini a nie zwykli userzy ktorzy sie "buntuja" i wypisuja dziesiatki tematow badz postow w ktorych narzekaja\wyzywaja\nasmiewaja sie ze spammera, a za razem sami robia burdel, nic nie jest idealne i takie nie bedzie. Jak sie nie podoba to nikt was na forum nie trzyma (Wiem, kazdy tak pisze :D)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Nie rozumiem waszego oburzenia.Prawda MPC powstało po to żeby ułatwić rozgrywkę w różnych grach Online,i to było na początku pamiętam 2 lata temu chyba to forum się tego trzymało,ale z biegiem czasu forum zaczęło się rozwijać i co źle?Gdyby było można tylko pisać o cheatach to sory bardzo ale foum by było puste może by było te 80k użytkowników,ale przyszli by tylko po cheaty,jedynie by raz w tygodniu patrzali czy nie ma nowego bota czy cheata.To że MPC się rozwinęło to dobrze nie rozumiem Owned! co Ci się nie podoba?Gdyby nie pojawiły się te tematy,możliwość proszenia o pomoc w związku z grą miałbyś pewnie ze 3 posty w których zawartością by było:

"Gdzie skan?" lub

"Hack mi nie działa Help!" .

Gdyby zaś nie to to użytkownikom by się forum znudziło jedno i to samo w kółko...

Moderatorzy by potrzebni nie byli jak wiadomo aż tak dużo do wszystkich gier cheatów nie ma...

To co, np. dział metin2 ile tam tych cheatów jest?Chyba ze 10,jakby była możliwość tylko umieszczania cheatów tak jak ty to teoretycznie zasugerowałeś, wyobraź to sobie...10 tematów,w takim wypadku moderatorzy by byli niepotrzebni...Tak samo jak moderatorzy.A dzięki temu że są pogaduszki,FanART'y forum się rozwija i jest ciekawe a nie nudne...

Pozdrawiam

^^Dice

Opublikowano

@dice

Nie zrozumiałeś tematu. Nie chodzi mi o rozmowy w działach na temat gier. Forum powstało żeby uczyć nowych jak tworzyć cheaty. O to mi chodzi, a nie o umieszczanie.

Opublikowano
@dice

Nie zrozumiałeś tematu. Nie chodzi mi o rozmowy w działach na temat gier. Forum powstało żeby uczyć nowych jak tworzyć cheaty. O to mi chodzi, a nie o umieszczanie.

Ty dalej nic nie rozumiesz. Zamykam temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...