Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(ankieta) najlepszy support

Domenis

Support  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. najlepszy support?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cork + soraka ? pffffffff NIE.

janna + corki, urgot, caitlyn, miss fortune, ashe, vayne

taric, janna + graves

sona+ ezreal

zapamiętajcie to sobie wreszcie , soraka to nie support, to opiekunka która daje ci cycka na linii dzieki temu nei musisz z niej shcodzić tak wczesnie ale w tf jak i late game jest niczym.

no jak grasz alistarem na jungle to pozdro, alistar to support + tank, właczysz ulti wbijasz w teamfight i gg

Chciałeś napisać jungle, wiem.

A teraz powiedz mi dlaczego alistar na jungli jest słaby =o?

Jeśli wejdzie Ci na ganka w taki sposób:

92834339671107904003.jpg'

to kill jest zaklepany. Wardy? na 3 lvlu na midzie i na topie najczesciej wardow nie ma :) Do jego jungla nie jest wolna, wrecz jest szybka, wszystkie campy z pullem mozna wyczysc w 3:10 + ma dobrego sustaina z E(+60 hapca, 8 s cd z BF).

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

Chciałeś napisać jungle, wiem.

A teraz powiedz mi dlaczego alistar na jungli jest słaby =o?

Jeśli wejdzie Ci na ganka w taki sposób:

92834339671107904003.jpg'

to kill jest zaklepany. Wardy? na 3 lvlu na midzie i na topie najczesciej wardow nie ma :) Do jego jungla nie jest wolna, wrecz jest szybka, wszystkie campy z pullem mozna wyczysc w 3:10 + ma dobrego sustaina z E(+60 hapca, 8 s cd z BF).

jak narazie tlyko raz mi sie trafił alistar w jungli t o pisałem omg lol no pick another champion noob no bo tankosupport w jungli? wtf

dobra picknął go , jestem sobie na solo topie riven czekam na ten cholerny gnak tego typa i on gówno może, wchodzi taki w 8 minucie po wyczyszeniu 1 naszej jungli 1 recallu ( żal) i co ? nic. poprostu masakra ja nie wiem jak mozna nim robić ganki wsedł od tyłu pullnął kogoś no ale co z tego nic wiecej nie zrobi równie dobrze Janna moze byc junglerem jak z ulti odepchnie , z Q podrzuci i z W spowolni. alistar nie nadaje sie do jungli, takie moje zdanie zawsze jak widze alistara ze smitem to wychodze z kolejki albo pickam evelynn

oczywiscie była 19 minuta gry a on miał 0/1/1 enemy team miał rammusa jako junglera ze ze statami 3/1/9 oczywiście defeat.

Opublikowano

@UP

To chyba nie widziales dobrego alistara na jungli :)

no nie, jak masz jakis filmik na yt to zapodaj chętnie zobaczę jak można nim junglować.

Opublikowano

Alistar jungla to miazga synu :) A co do supporta to moim zdaniem do gry ofensywnej bardzo dobra jest anivia... Stun + ściana to uciekają tylko Graves, Tristana i Ezreal, ale co potem ? :P dodatkowo sama może zrobić niezły dmg i mimo braku heala to i tak bardzo dobra.

Gold Member

nvm

Opublikowano

no nie, jak masz jakis filmik na yt to zapodaj chętnie zobaczę jak można nim junglować.

Topka nawet nim gra na jungli panie co sie na lolu zajebiscie zna :)

23:24 zaczyna się gra.

Jeśli nadal chcesz się kłocic to podesle Ci jeszcze kilka meczy z IEM, a nawet 1 swój.

46891132602722595964.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...