Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Dotyczace Gry

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie ma wymagania?

Kiedys kumpel mi mowil ze gra ma jakies lagi czy to nadal jest? [ Przez przeludnienie ]

Ile ogolnie wazy i ile sie moze sciagac przy 600 kb/s?

Gra jest warta sciagania?

Za odp dzieki : )

Opublikowano

System operacyjny : Windows XP

- Procesor: 2.4+ GHZ Dual Core

- Pamięć: 2 GB RAM

- Wolne miejsce na dysku: 30 GB

- Karta graficzna NVIDIA 7800GTX+ lub ATI x1300+

Ja tam nie mam lagów bo mam dobrego neta. Gra jest warta ściągania. Z 600 kb/s mi szło kilka h jak było 14 gb (Początek), teraz nie wiem ile waży cały klient ;)

Opublikowano

Gra czasami nie chodzi płynnie, przez przeciążenia serwerów. Wywołane są one ogromną ilością graczy. Jednak te obciążenia występują jedynie w godzinach szczytu(14-16). DC Universe to gra ciesząca się coraz większym zainteresowaniem, więc musimy poczekać aż producenci gry ulepszą swoje serwery.

Cały klient gry waży około 17GB. Składa się na to cała podstawa gry oraz dodatkowe patch'e.

Mogę bez wachania polecić Ci tę gre. Jest bardzo wciągająca. Oprawz wizualna oraz dźwiękowa stoi na bardzo wysokim poziomie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

ja mam pytanie czy jak kupie za 9,99 euro te zielona latarnie to zamiast 2 pistols, bede uzywal zielonej latarni jaka moja bron, i zostana zmienione skille w ktore rozdalem punkty ???

Opublikowano

zanim kupilem zielona latarnie to widzialem jak koles biega z wielkimi pazurami zielonymi z latarni, potem inny mial piesci wielkie, myslalem ze to bron jakas, wiec tez kupilem i sie wlasnie okazalo ze tylko kase stracilem na darmo bo nic nie mam

wiec dlaczego inni biegaja z zielonymi broniami z latarni ? co trzeba zrobic, bo tylko kase stracilem na darmo, bo zaden mod niechce nawet tu na moje pytania odpisac laskawie, a na inne pytania graczy jakos odpisuje, co jest tu grane ???

Opublikowano

wlasnie stworzylem nowa postac ,i przy wyborze postaci inspiracji, mamy do wyboru albo dobrego zielona latarnia ktorego mentorem jest supermen

oarz mamy do wyboru zielona latarnie zoltego ktory jest zly i jego mentorem jest lex luthor

czyli w momencie kupienia pakietu za 9,99? lub $ czy zlotowki, otrzymujemy odrazu premium konto, ( pytanie na jak dlugo ) oraz wybor tla na jakim tle postac nam sie pokazuje przy wejsciu do gry

oraz mozliwosc handlowania, i tworzenia naraz 6 postaci

wszystkie postacie sa takie same jedynie jak pakiet sie kupuje to sie odblokowywuje 2 postacie 1 dobra 1 zla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...