Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie szanse na wylosowanie ?!

ZIOM1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mam duże szanse wylosowania M4A1 c, ? z 15-17 skrzynek ?

A może coś innego losować ?

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Może wylosujesz ja losowałem około 50 razy na globalu i tak nie wylosowałem wziąłem za kupony :D

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

To myślicie że Eberke wylosuje z 15 ;D?

Nie znane są uroki boskie :D, ale zawsze masz szanse.

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

i mniej tracisz rp choć według mnie M14 więcej zabierasz ale za to Customkom częśćiej walisz heady twój wybor

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ale moim zdaniem z M14 też ładne bańki wchodzą ;D

Nie ma takiej broni jak m14 chodziło ci o M4A1 Custom ??

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia. Na NA mam kolegów, którzy kupili po 5 skrzynek Royal Dragon i im siadło coś, a jednemu to nawet w tych 5 skrzynkach 2 kukri. A mam też takiego, co dał 150 skrzynek i nic nie wygrał. Z M14 musi być podobnie. Licz na szczęście.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Dokładnie, szczęście :P. Jednego pięknego dnia na cross fire Na losowałem z gp. Oczywiście nie wierzyłem w szczęście, ale ...

Kupowałem paczki z Thomsonem permamentnym . I za 2 razem : Thomson :D . Później mi się spodobało i wziąłem AUG A1 Camo. I za 1 razem :D . Cóż, szczęście ;p

Opublikowano

Dokładnie, szczęście :P. Jednego pięknego dnia na cross fire Na losowałem z gp. Oczywiście nie wierzyłem w szczęście, ale ...

Kupowałem paczki z Thomsonem permamentnym . I za 2 razem : Thomson :D . Później mi się spodobało i wziąłem AUG A1 Camo. I za 1 razem :D . Cóż, szczęście ;p

Ja pierwszy raz wszedłem na konto zobaczyłem black market kupiłem kupon z ak47-camo i za pierwszym razem wylosowałem więc wiesz :D (to się nazywa szczęście)

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

Na eu wygrałem Ebr za 3 losem.

Na Na wygrałem Red Deagon za 103 losem....

To zależy od lucka

1339148375-U575627.png

Opublikowano

Temat do zamknięcia jak coś to już wygrałem M14EBR za 17 lossem Dziękuje.Tylko troche trudno mi sie z tego strzela ucze sie z tym grać :) Może jakieś rady dacie ? przy okazji

Im a professional bandit, kill or be killed .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...