Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie chodzi płynnie

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem sobie grę call of duty waw iiii? NIe działa mi płynie /mam mało fps.

Wymagania/Mój sprzęt

Procesor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz lub lepsze/ AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4200+

RAM: 512MB (XP)/ 1GB (Vista)/2gb (w7)

Grafika: Shader 3.0 lub lepsza, Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT z 256 MB lub lepsze/NIVIDIA GeForce 8400 GS

Opublikowano

porównujesz do minimalnych wymagań czy co ? to że je spełniasz nie znaczy ze będzie dobrze działała bo wynika z tego że działa ledwo

sterowniki, directx system , tego nie podałeś

p.s do cholery , pisz NORMALNIE, czarny na ciemnym tle to świetny pomysł by ledwo odczytać co napisane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Grafike masz slaba (z tego co wyczytalem to prawdopodobnie 8400gs, a na niej kiepsko bedzie to chodzic). Mozesz kupic lepsza grafike albo obnizyc detale w grze. Powylaczaj zbedne aplikacje, bo moze one sa tego powodem.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Datale są minimalne :] Dodam ze mw2 mi płynie chodzi na prawie minimalnych, system mam windowsa 7 a direxa to nie pamiętam nawet juz może to tego wina. A czarne jest bo kopiowałem wymagania z neta i jakos tak sie zrobiło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...