Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting minecraft Ycraft vs Mineserv który lepszy?

pokiskis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hosting minecraft Ycraft vs Mineserv który lepszy?

A i jeszcze pytanie czy jak kupie server to bedzie mi cos rama bralo z pc? czy wszystko z serwerowni?

Gość Pexior05
Opublikowano

Ja myśl, że Mineserv jednak zaufany i najlepszy hosting :)

Nie, nie bierze Ci ramu z kompa, wszystko z 'serwerowni'.

Opublikowano

Heh... Widzę że nowicjusz :D. Nie wiem jak jest z Mineserv, ale miałem na yCrafcie serwer 15 slotowy, i laggi były już przy 10 osobach. Ycraft ma dobry przydział RAMu (48MB/os.) ale słaby Uptime (ok. 95%) i przez to nie wyrabia. O Mineserv słyszałem wiele pozytywnych opinii, lecz niestety jest droższy. Według mnie najsensowniejszym wyborem jest SoRED.pl , na którym koncie 2GB (65 zł) pociągniesz spokojnie 50 slotów bez laggów.

Opublikowano

Miałem serwer na mineserv.eu i muszę powiedzieć,że jest super,ale do 20 slotów się opłaca kupić,ponieważ jak chcesz ponad 20 slotów to już trochę drogo-są inne hostingi na których lepiej się opłaca się mieć więcej niż 20 slotów

:)

Bywalec
Opublikowano

yCraft, jest teraz dopiero jakoś zaczynającym się porządnie rozwijać, ale także kiedyś był, mniej znany. Mineserv, ma świetną opinię nie ma lagów i nie jest za drogo. Dodatkowo panel, świetny i obsługa miła i pomocna. yCraft też dobrze, ale radziłbym Ci wybrać jednak mineserv.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...