Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Spam Bot

Pepekk238

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć myślę że pomożecie mi

Gram sobie ciągle w singla nie lubie multi i zaczołem grać u kolegi na serwerze dedyk ( mam minecraft pirat )

I powiedział mi że pisze że jestem na liście 3 serwerów na czarnej liście ale ja nie grałem nie wiem z kąd to jest

Proszę o pomoc da się usunąć spam bota ? nie moge updatonąć minecraft bo serw jest na 1.2.3

Opublikowano

Możliwe, że ktoś kto gra na nieoryginalnym Minecraft'cie grał na serwerze pod Twoim nickiem.

Jeśli chcesz usunąć Spam bot'a, to całkiem usuń folder .minecraft i użyj programu Minecraft Version Changer.

Możesz go pobrać stąd:

http://forums.bukkit.org/threads/fix-minecraft-version-changer-v16-0-changes-minecraft-client-to-different-versions.14168/

1294477714-U1.png

Opublikowano

Thx a co do wersji to nie potrzebne już

Przepraszam ale jeżeli mam nadal ten problem nawet nick zmieniłem możliwe to może być że mam internet osiedlowy i nie mam zmiennego ip ?

Opublikowano

Twoje ip zostało przydzielone przez twojego adminstratora sieci. Lub posiadasz wewnetrzne ip

Dam pomysł na:

plugin typu mini-game (1)

Chętny? pisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...