Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najtańszy serwer na dobę obecną

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Po długiej przerwie postanowiłem powrócić do gry. Dlatego też, mam do was pytanko - gdzie jest obecnie najtaniej?

Pisząc podajcie nazwę serwera, oraz po ile chodzi leonek, vega, golec, lf3

Opublikowano

gb2

leonek 1-2 mln

irki po 50 mln kupwoalem

lf3 i b02 za ok 20-30 max mysle

vega tak do 20

golec do 30

Proszę rozwiń nazwę ;p

Opublikowano

Polecam ci usa3 east. O 8 rano lenova za 600k kredek wygrasz a vege za 1mln golec 5-8mln

lf3 bo2 max 20mln a irki ja wygrywałem po 30. Wszystko o 8 rano.

Opublikowano

Polecam Global Ameryka 5, dożo Polaków, jeśli chcesz polować na stattki to idź na EIC/VRU(tam lata mało graczy, więc możesz nie otrzymac pomocy), a na MMO miałbyś co lać(głównie Polacy). Irki da radę wygrać za 5kk jak i 20kk, LF3 max 20kk, średnio 10-15, BO2 to samo, dodatki po 100-200k, lenek 1-2kk, vega-max 10kk, da rade za 3kk, golec max 20kk, można za 10...Boostery koło 1-2kk, czasami 200k, amunicja i rakietki koło 100-200k.

Opublikowano

Anglia 2, w 3 dni zdobylem 11 lvl nie grajac duzo ;], vega 8 flaxow Vega za 600k wylicytowana w godzinach 14-15 ;]

400k lenovek o 11 rano

odalup78ab6.png

Opublikowano

@up Czechy 3 to każdy poleca, ale jak się ma bota ^^.

sorry za offtop. :(

Opublikowano

czechy 3 niby tanie tak? drozej nigdzie nie ma;O :D jak sie nie trafi na ruska moze i tak, bo mi zdarza sie wtopic po 250 mln na lf3;d

Opublikowano

Polecam USA2 Wschodnie wybrzeże (US3) leonek po 500k vega jakies 2mln golec tak z 5mln a irki tak na 50% szansy za 12mln lf3 tylko tez tak z 50% - niejestem pewien co do tych cen bo sam kupowalem to wszystko jakies 1 miesiac temu więc niedam sobie glowy uciąć :PP

Opublikowano

U mnie na vps 5 osob puszcza boty na global ameryka 5 wlasnie , coraz wiecej osob tam idzie . Tez mysle nad przejsciem tam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...