Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straż miejska

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Niestety w dzisiejszym dniu miałem nie przyjemną sytuację. Byłem w galerii i wszystko było ładnie do póki nie pojawiła się straż miejska za moimi plecami. Niestety spisali mnie (około godziny 11:30), jakie mogą być konsekwencje tego? Podobno wysyłają skargę jeżeli dana osoba zostanie złapana 3 razy w miesiącu. Prosił bym się o opinie osób doświadczonych oraz wiedzących coś na ten temat.

Dzięki : )

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Zapomniałem dodać że za wagary :D

Weteran
Opublikowano

Możesz mieć problemy w szkole..

No skoro byłeś o 11:30 w galerii to wiadomo, że za wagary ;d

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Niestety, dzisiaj w częstochowie była akcja łapania wagarowiczów przez straż miejską, w samej galerii złapano około 50 osób

Opublikowano

Akurat musiało to być dzisiaj, jeszcze w galerii a nie na otwartym terenie...

Opublikowano

Taki wielki hejter a spisania za wagary się boi.

Spisali mnie i nic - żyje, nawet do szkoły nie dzwonili

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

@UP:

Wiesz, zawsze to coś... Spisania się nie boje lecz to że będą dzwonić do szkoły... Mam dość kłopotów w niej...

Opublikowano

Ehhh.... czy to nie oczywiste że będziesz musiał się liczyć z konsekwencjami ze strony szkoły/rodziców...

Chociaż nie koniecznie... od tego zależy wiele czynników ale musisz się przygotować na naganę od wychowawcy czy coś w tym stylu

A jeżeli szkoła się dowie to na pewno poinformuje również o tym twoich opiekunów.

Zastanawia mnie czemu poszedłeś na wagary do galerii... w miejscach publicznych jest większe prawdopodobieństwo że Cie złapią

Opublikowano

Powiadomią szkołę, a szkoła pewnie rodziców, bynajmniej ja tak miałem -_-.

Nagroda to : Dzień lekcji nie usprawiedliwiony bez możliwości usprawiedliwienia tego i ostrzeżenie od dyrektora.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

@2xUP:

Dla czego galerii'a? Bo tam straż nie może sprawdzać, do dzisiaj. Teraz się dowiedziałem że coś tam uzgadniali i z ochroną może sprawdzać...

@UP:

To mam lekką chujnie

@TOPIC:

Teraz to będę wiedział że nawet jeżeli są za Tobą to mam spierdalać :D

Opublikowano

O jej kłopoty przez spisanie ?, proszę cię bo śmiać mi się chce. W twoim wieku tyle razy byłem spisywany i olewałem to bo mam frajerów w dupie, nic ci nie zrobią ani w szkole a nic jedynie zostałeś wylegitymowany i to wszystko.

Opublikowano

Witajcie,

Niestety w dzisiejszym dniu miałem nie przyjemną sytuację. Byłem w galerii i wszystko było ładnie do póki nie pojawiła się straż miejska za moimi plecami. Niestety spisali mnie (około godziny 11:30), jakie mogą być konsekwencje tego? Podobno wysyłają skargę jeżeli dana osoba zostanie złapana 3 razy w miesiącu. Prosił bym się o opinie osób doświadczonych oraz wiedzących coś na ten temat.

Dzięki : )

O ile nic się nie pozmieniało w ciągu ostatnich lat to nie będziesz miał żadnych problemów, pamiętam ,że w LO spisywali mnie za wagary po kilka razy w semestrze.

Opublikowano

w czasie spierdalania ze sql to nie idzie sie do galerii, bo tam mozna sie najlepiej udupic. Zostales spisany po prostu, oni maja odznaczone to i w razie jakis powtarzajacych sie incydentow zainterweniuja w sql

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Lyons to zależy od szkoły ;)

Ty chyba z TZN, co nie? :P To możesz mieć przerąbane :P

Dobry tekst "doświadczonych" xD

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Piękne czasy z tymi wagarami ... :)

Spiszą i nic. Jak nie zawieźli Cię do szkoly to nic strasznego się nie stanie.

Co najwyżej wychowawca nie usprawiedliwi Ci tego dnia, albo wlepi jakąś uwagę.

Pamiętam że w gimnazjum o moich wybrykach rodzice dowiadywali się dopiero na wywiadówkach, pomimo tego że potrafiłem zrobić niezłe "combo uwagowe".

f.png

Opublikowano

W najgorszym wypadku mogą zgłosić to do szkoły innych konsekwencji nie może być , ewentualnie jeśli ktoś zrobił by coś w miejscu w którym Cię spisali to możesz być jednym z podejrzanych :P

Opublikowano

Nic ci nie zrobia to cioty i nic wiecej :) A co mialoby sie niby stac gdyby zadzwonili do szkolki? Chuja...

Opublikowano

@2xUP:

Dla czego galerii'a? Bo tam straż nie może sprawdzać, do dzisiaj. Teraz się dowiedziałem że coś tam uzgadniali i z ochroną może sprawdzać...

@UP:

To mam lekką chujnie

@TOPIC:

Teraz to będę wiedział że nawet jeżeli są za Tobą to mam spierdalać

:D

co to za odmiana o_O?

@top

spisali to spisali, jak kumple mówili to jak ich spisywali to nic, zadnych tel do szkoły rodziców, zależy od postawy piesków ;D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ale po co samemu chodzić na wagary ? Wagary mają sens jak się idzie całą klasą... Oo

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Sorry ze nie odpisywałem ale zapomniałem, w piątek miałem rozmowę z pedagogiem. Powiedział że jeżeli opuszczę jeszcze jeden dzień zgłosi tą sprawę do rodziców i na policje...

Opublikowano

O jezu ja wagarowałem + z kolegami duży napis można to nazwać graffiti :D zrobiliśmy na jakiejś ścianie i straż miejska nas przyłapała i powiedziała że podadzą to na policje i pare dni póżniej dostałem wezwanie na policje xD. Nie poszedłem na policje i jakoś nic mi nie zrobili a o sprawie zapomnieli.

2yzq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...