Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher by Terenzo (Visual Basic)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy okazji też dodałeś możliwość zmiany języku w interfejsie poprzez globalne zmienne i planujesz wydać angielską wersję, tak?

Twoje kłamstwa się nie kleją.

EOT ode mnie.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy okazji też dodałeś możliwość zmiany języku w interfejsie poprzez globalne zmienne i planujesz wydać angielską wersję, tak?

Twoje kłamstwa się nie kleją.

EOT ode mnie.

Miałem i raczej jeszcze mam zamiar dać tego patchera na inne fora...

Chyba że nie wypali tutaj. Jeszcze jedno czy ja kłamię? ;)

Nie musisz odpisywać, bo robi się zbędny spam.

Terenzo, a czy Sui wygląda na 5 latka że ma w to uwierzyć?

Czy ja pisałem że uważam go za 5 latka? + zbędny post..

Nie moja w tym głowa żeby uwierzył w to co ja piszę. ;>

Opublikowano

Mi działa patcher i normalnie pobiera pliki, jednak jak zrobić by wklejał je do folderu pack :) a nie kopiował do głównego katalogu :)

Opublikowano

czyli mogę bezpiecznie używać każdej funkcji bez obaw o błąd ? xD

Tak możesz..

Wymagany jest Framework 4.0 bodajże, żeby działał... :)

Opublikowano

Czy to ja mam taki błąd czy to w patchu gdy ustawiam ustawienia w config to powracają do stanu poprzedniego czyli takie jak na początku ^^ ?

Opublikowano

Patchery w VB nie sa dobre bo nie kazdy ci specialnie frameworka zainstaluje i gz za przerobke mojej grafiki ^_^

nie wszystko zrobione w Visual Basic potrzebuje Frameworka np VB 6 nie potrzebuje FW, tylko te .net nie tylko.

nie które sterowniki pod karty graficzne są robione w vb, np ja w starym kompie gdy chciałem zainstalować sterownik to pierw instalowało frameworka...

Opublikowano

Czytaj uważnie tutoriala...

przeczytałem, zrobiłem jak napisałeś, wkleiłem pliki do folderu patch na pulpicie, wszedłem w kreator listy plików, potem stwórz listę i spakuj, po tych operacjach, mam archiwa i plik list.txt ale nie ma tam żadnego file.txt, te pliki wrzuciłem do głównego folderu na moim hostingu a dalej pisze, że nie znaleziono pliku file.txt. Gdzie on się znajduje ?

Wydaje mi się, że stronę mam dobrze skonfigurowaną: W pliku patch.ini

strona :http://xxx.cba.pl/

url: --||--

mca.png
Opublikowano

Najwidoczniej błąd powstał, zmień nazwę tego pliku co wyszedł na file.txt i powinno hulać... Liczę na like.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Najwidoczniej błąd powstał, zmień nazwę tego pliku co wyszedł na file.txt i powinno hulać... Liczę na like.

like za chęci ale dalej nie działa, zmieniłem nazwę pliku na file.txt wrzuciłem go na serwer ale dalej pisze, że go nie ma :/ Już nie wiem co zrobić, wydaje mi się że chyba źle skonfigurowałem patch.ini

mca.png
Opublikowano

Yesterday, 22:15

co to kurwa znaczy ?! Dziwne ... To tak jakby gość napisał temat wczoraj, a Terenzo ten temat dodał ... w chuj czasu temu ?

umarł

Opublikowano

@up

tak, ale jak moża zobaczyć to jest już kolejna wersja patchera na epvp

były "chyba" inne ;)

nie wiem, nie chce nikogo krytykować, ale coś podejrzane ;P

@alchemik1

ogarnij troszkę słówka tak to nikogo nie dojdziesz,

tym bardziej do złodziei ( nie mówię o twórcy tematu )

@Edit

Terenzo, w jakim visualuuu to pisałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...