Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] _Sk1b4_ vs Nubzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nienawidzę jak ktoś do filmików daje efekt sepii ...

Hmm... tak jak mam oceniać to 7/8 za skilla, a za filmik 5 (fajne masz intro tylko weź zmień ten oczoj**ny fiolet na coś ciemniejszego :D i nigdy więcej sepii !!)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super :D

1. Miało być bez nagrywania.

2. miałem lagi.

3. Zły dzień

Jak z tobą grałem to też miałeś zły dzień FACEPALM(było to 2 dni wcześniej)

52671550.jpg
Opublikowano

Tylko że u mnie od 16 się lagi zaczynają....

Tł♣umacząc swą przegraną pogrążasz się bardziej. Przegrałeś to przyjmij to z godnością ; p

Nawet, nawet skill^^ , a filmik...

dópa!

Opublikowano

Tylko że 14:15 bo on

1. Campil

2. only ns

3. lagi

Jaki ty masz nick w CA?

Siedzisz na moim ts gdzie mam nick <NATAZS> :)

76561198090890807.png

Opublikowano

Szczerze to też bym sobie walnął z wami parę solóweczek :D ale kompletnie nie ogarniam snajpek mimo że mam LTC5 :(

Co do filmiku to z efektami wyszło to gorzej niż bez ;) a na następny raz nie dawajcie tylko swoich fragów lecz całą rozgrywkę :)

A co do przegranej to w 80% ludzie się tłumaczą: złym sprzętem, lagami, chorobą itd lub po prostu płaczą że przeciwnik ma haxy

leczy przy dzisiejszej ilości hakujących graczy to się nie dziwię B)

sygnayr.png
Opublikowano

Jakim programem tak zajebiście to zrobiłeś

<3 .

Skiba wczoraj miał zły dzień - co chwilę się z nim wyzywałem aż dostał bana na perma na tsie i w ogóle...

Zróbcie rewa ;D A co do tej gry to ładnie!

1jOKb.png

31582.png

Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili,

pokaż że się mylili,

nie czekaj ani chwili dłużej...

1284282093u138092.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim chcę zrobić pojedynek z kimś lepszym , ale mi nie odpisują i pozatym z takimi nędznym snajpami to zbyt wiele nie zdziałam..

@up pierwsze zdanie to ironia? xD

Jeśli znacie jakieś fajne darmowe fx do vegasa to proszę o link albo jak znacie jakiś kontrast pod junk flea to proszę o pomoc :)

Opublikowano

up snajpy masz dobre tpg1 pro a subsonic nawet taka sobie. naucz sie teraz robic qs snipe knife snipe knife bedzie ci lepiej :P super many itp latwej ja tera z l96a1 na recrucie ( zeby mi kd nie spadlo na glownym koncie) gram z 2 gry codziennie i tam walne z 5 super manow a takto nigdy nie udal mi sie nawet 1

Opublikowano

lol xD

po pierwsze nie mam tpg1 pro tylko zwykłe tpg po pierwsze subsonic jest to pół auto i długo się ją wyciąga.. dobra dobra a do Twojej wiadomości to Twoje ' qs snife knife snipe knife ' robi się jak gra się na jedną snajpę , a jak grasz na dwie to zmieniasz po strzale , po trzecie supermanów nie robiłem bo nie było okazji a jak chcesz zobaczyć jak grałem tak jak napisałeś to patrz mój poprzedni pojedynek :)

Opublikowano

mam już o wiele lepsze kontrasty i takiego już nigdy nie będzie :) Myślę , że reuploada nie będę robił bo to nie było nic takiego . Jeszcze trochę i pierwsze montage , clipy są ale czasu brak na składanie ;l

Opublikowano

Sk1b4 moje zdanie jest takie ze po 1 grales na kogos, kto nie mial doswiadczenia i mial 1 snipke ( to ze 1 snipka to w sumie nie usprawiedliwia bo liczy sie skill ale nie mial doswiadczenia) po 2 sam robiles ns, celem specjalnie jakas nie grzeszysz bo widzialem niejeden kill u Cb dzieki rozrzutowi, kill z noza po kilku nie udanych probach qs. ;P Ogolnie zle tak nie bylo ale pocwicz jeszcze zanim zaczniesz nagrywac swoja gre ;)

Opublikowano

Wrrr.

I po co tak piszesz?

Skąd możesz wiedzieć czy mam txt.?

Jeśli mam txt to proszę o jakieś dowody. (wrzucaj je tutaj)

Jeśli Nubzior ci to powiedział to nie wiem czy jesteś taki głupi czy udajesz ale on mi to robi na złość i to on Zaaaaaaaaaawsze latał na txt.

ps. Próbowałeś mnie poniżyć że mam txt? więc mam złą wiadomość to forum jest właśnie od tego żeby pobierać i używać takie rzeczy.

Opublikowano

lol xD

po pierwsze nie mam tpg1 pro tylko zwykłe tpg po pierwsze subsonic jest to pół auto i długo się ją wyciąga.. dobra dobra a do Twojej wiadomości to Twoje ' qs snife knife snipe knife ' robi się jak gra się na jedną snajpę , a jak grasz na dwie to zmieniasz po strzale , po trzecie supermanów nie robiłem bo nie było okazji a jak chcesz zobaczyć jak grałem tak jak napisałeś to patrz mój poprzedni pojedynek :)

no nie bo mozna tez zmienic na knife jak masz 2 snajpy duzo ludzi robi tak jak xxturner techkill czy jakos tak itd
Opublikowano

ta sony vegas , jak chcesz mogę Ci pomóc bo już znam podstawy :D

dużo no scope jest wynikiem trzydniowej nieobecności bo chory jestem :/

Myślałem że trafiłem z efektami ale nie , spoko teraz już będzie o wiele lepiej :))

`

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...