Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] _Sk1b4_ vs Nubzior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do adminów: Jeśli bede chcial dodawać nowe filmy to ma tworzyć nowe tematy tak? :D

Nie, edytuj temat i dodawaj nowe filmiki.

@TOP

Filmik taki sobie ale wyzwij kogoś lepszego od tamtego gracza :P

Opublikowano

No to podobnie ja z Lennem miałem ;D

Napisałem sparing , ten nagrał i się z tego cieszył xD

Cóż...masz tutaj takiego hmm...na SR'y polecam napisz do Strucla , albo drugiego Maxa na solo ^^

Ja chętnie zagram jak wróce ;D

;D

Co do filmu , niby efekt zwolnienia wygląda jak ścina ;/

Tak to reszta najs

bytywu.Prefix ;/

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja zagram ale pewnie przegram bo narazie z 1 snajperka chodze... i troche mi klawiatura sie rozwala i czasami zacinami knife snipa itd

Opublikowano

natan nie martw się bo mi się super magnum kończy dzisiaj.... a mi myszka scina i sam scope się włącza albo samo strzela... :(

Opublikowano

moze i ladnie lecz z takim noobkiem grac to kazdy umie ale umiejetnosci twoje nie sa takie zle

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie pokazałeś nic specjalnego jak dla mnie muzyka tylko jest dobra..

A jeśli chodzi o grę grałeś ze słabszym do tego średnio.

76561198090890807.png

Opublikowano

Spoko tylko że ja to sobie dla zwały wystawiłem. jak chcecie prawdziwą grę to napiszcie do mnie _Sk1b4_ na combacie....

Opublikowano

Fajnie. Teraz gram słabo na SR onl bo miałem 4 miechy przerwy od tej gry. Ale tak jak grasz teraz to dla mnie było nic. Wtedy to bym cie na shita kładł i nawet byś Scope nie zdążył włączyć. Teraz gram słabo. Ale myślę że nie kładł byś mnie jakoś specjalnie. Przegrał bym z tobą 5-10 kils najwięcej.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Człowieku...

Jakie szanse ma jakiś noob nx vs full nx female z bm?

Jak chcesz coś nagrywać zagraj z kimś lepszym.

Opublikowano

Hmm..

Miales super magnum a to jest naprawde zajebista snajperka + Full speed + byles dziewczyna.

Kilka kili bylo ladnych. Jak chcesz to moge ci edytowac 1vs1 jak bedziesz gral. Jak bedziesz chcial to napisz na pw.

@down

Pragne zauwazyc to ze montage bylo jakis czas temu :) i teraz naciskam 1 juz odruchowo , bo gram na dwie snajpy tera i

beznazwygr.png

Opublikowano

Jak ty ziomalek nawet na nóż nie zmieniasz po strzale :P ( widziałem na twoim montage )

skiba grałem dziś z tobą mix pola x3

76561198090890807.png

Opublikowano

Tak to ja Nubzior i on ze mną grał.

Więc: Na snajpy nie gram wcale prawie po prostu teraz zaczynam się bawić bo snajperkę dostałem na miesiąc.

Skiba dobrze wiedział że ze mną wygrał a na snajpki gram z nim dla beki tak po prostu ćwiczę.

Po tym 1 vs 1 na snajpy zagraliśmy jeszcze raz gdzie był wynik 15:14 i skiba wygrał fuksem.

Dzisiaj płakał bo go z początku zacząłem zabijać co wychodził z gry twierdząc "czekaj zmienię broń".

Na pewno będzie więcej miał filmików ze mną ponieważ lubię z nim pograć i go wkurzać - jeszcze dzisiaj/jutro będzie miał nowe intro do swoich filmików które zrobi mu mój kolega

^^ .

Bless.

1jOKb.png

31582.png

Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili,

pokaż że się mylili,

nie czekaj ani chwili dłużej...

1284282093u138092.png

Opublikowano

Tylko że 14:15 bo on

1. Campil

2. only ns

3. lagi

Jak ty ziomalek nawet na nóż nie zmieniasz po strzale :P ( widziałem na twoim montage )

skiba grałem dziś z tobą mix pola x3

Jaki ty masz nick w CA?

Opublikowano

1. Campil

2. only ns

3. lagi

No jak miał grać jak masz pewnie 25 speeda , i takie bronie , a on pewnie same GP.

;D

A ns zbytnio nie widać więc..skąd to wiesz ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

haha :D

1. Widać , że jesteś typowym noobkiem , który po każdej przegranej płacze bo myśli że jest najlepszy xD

2. Miałeś 25 speeda a i tak Cię zjechałem :D

3. Pogódź się z przegraną , pewnie wiele osób Cię jeszcze pokona :D

4. Dodałem bo wyszedłeś z gry , wyzywałeś że mam texturki..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...