Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zmiana e-mail

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm to tak chciałem sprzedać typowi konto 52 za jakieś itemki ale mialem gosciowi najpierw pokazac konto i nie wiem wyslal zmiane e-mailu a ja potwierdziłem z przekonaniem że można anulować zmiane e-mailu po akceptacji ale jak daje

Jeśli się rozmyśliłeś i nie chcesz zmieniać adresu e-mail lub to nie
Ty wysłałeś prośbę o zmianę, możesz ją anulować poprzez
kliknięcie na poniższy link:
*********************************************(<-Link)

To wyskakuje mi

Podany link jest nieprawidłowy. Sprawdź, czy dobrze skopiowałeś link z wiadomości e-mail.

Więc o co chodzi ?

Opublikowano

Przy zmianie e-maila do konta postaci trzeba potwierdzić na nowym e-mailu. Jeśli 2 strona zaakceptuje zmianę to informacja którą przedstawiasz jest nie aktualna już gdyż doszło do końca wymiany. Tutaj się liczy szybkość.

W przedstawionym problemie który prezentujesz zwyczajnie się spóźniłeś, chciałeś anulować zmianę już po czasie. Druga osoba z którą dokonywałeś zmiany potwierdziła tą zmianę więc zwyczajnie się spóźniłeś.

Opublikowano

A jak do supportu napisze to co coś da ?

Bo konto ma 52 Lv więc to jest nic tylko wkurwia mnie że ten pedał będzie mi psuł reputacje ;/

Opublikowano

Da ale nie wiele, posiadasz jakieś dowody oszukania itd. ?

Jeśli tak to wyślij im.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Maila zmiany już nie anulujesz. Te 3 dni to masz na usuniecie zmiany np jeżeli ktos ci przez pomylke wpisal tam (ale nie zakceptowales) Support nic ci nieda ponieważ oni nie zajmuja sie kradziezami kont/ itemkow

94051081471225724789.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...