Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vilis.org [DEDYK][Pl]

kahan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja , napewno wbiję .A jest launcher czy only client ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Bardzo ładna prezka masz ^^ lajka ^^ dawno nie czytałem tak dobrego opisu wszystko jasne,ale nie zagram bo raty 250 to bardzo malutko przynajmniej dla mnie a exp nie jest tym co lubie.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Ściąga się Klient. Nawet coś za bardzo podobny do

Tilian2 O_O

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ściąga się Klient. Nawet coś za bardzo podobny do

Tilian2 O_O

Nasz serwer zaczęliśmy robić w ubiegłym roku w wakacje więc raczej nawet nie było w planach T**iana

Opublikowano

@Rapils To nic nie dało, bez względu na to co zmienię w configu , gdy włączam przez #Vilis (ikona) to i tak jest ta sama rozdzielczość. ; /

Opublikowano

jest laungcher?

ma ktos moda jesli tak to bardzo prosze o serverinfo lub ip i porty i pong bd like

Opublikowano

jest laungcher?

ma ktos moda jesli tak to bardzo prosze o serverinfo lub ip i porty i pong bd like

Opublikowano

@Rapils To nic nie dało, bez względu na to co zmienię w configu , gdy włączam przez #Vilis (ikona) to i tak jest ta sama rozdzielczość. ; /

zmien nazwę Config na config ; x

footer_logo.png

Opublikowano

Haha to jest tillian^^ server niby powstał a już tam mam 2 konta założone....i oba moje e maile zajete^^

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Już pobieram clienta, ale dopiero za 2h wbije, bo kiedyś się pobierze. Nie dało by rady załatwić launchera żeby pograć przez te 2h?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...