Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Zmiana e-maila SID

dominikdms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie i prośbę.

Czy można jeszcze zmienić pocztę konta za pomocą SID'a ?

Jeśli tak prosiłbym o pomoc jak to zrobić. OD RAZU MÓWIĘ,ŻE NIE CHODZI O KRADZIEŻ KONTA.

Mam stare konto na ser: PL2, ale pewnego razu dostałem pismo od pobieraczka o przedsądowe wezwanie do zapłaty.

Więc usunąłem od razu pocztę,bo nie miałem na niej nic takiego ważnego, potem się zorientowałem,że mam do niej dopisane konto w Dark Orbit. Konto tak leży już 2 lata. Chciałbym je w końcu zrobić jest prawie FE ;)

I tu proszę o pomoc z tą zmianą poczty przez SID'a.

Opublikowano

Nie

________________________________________________________________________________

Sekhmet

________________________________________________________________________________

Opublikowano

Bug na maila "ponoć" chwilowo nie działa, polecam próbę ponownego założenia tego konta mailowego jeśli pamiętasz jaki miałeś adres

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

Jak napisałem sprawę z pobieraczkiem miałem 2 lata temu, a do spraw sądowych nie jestem pełnoletni aby kogoś pozwać ;) A support, pisałem kilka razy, kazali mi podać wszystkie nicki jakie były używane. Wypisałem wszystkie "od a do z", a i tak mi odpisali, że nie mogą mi pomóc...To jest shit a nie pomoc z ich strony. Dlatego ten trik z SID'em by mi załatwił sprawę.

Opublikowano

Panowie kazda gra jesli potrzebujesz pomocy to CI odmowia , a jesli napiszesz ze masz problem z wyslaniem kasy lub wyslaniem sms to odpiwiedz masz w 5 min tak dokladna ze najglubszy by zrozumial co zrobic . Taka juz jest polityka .

Ciezko im sprawdzic po ip czy cos innego ze to twoje konto lub grales tym kontem z tego ip , wiec meila nie odzyskasz jak i konta, lecz jesli chodzilo by o kase to pomoc juz jest . BP to gowno i tyle , wszedzie oferuja DARMOWE GRY ale po paru lvl juz poprzeczka sie podwyzsza i jak chcesz byc lepszy to juz sms lub przelew musisz zrobic bo dalej gowno zrobisz albo musisz poswiecic lata na rozwiniecia dobrej postaci taka jaka jest gra np wlasnie dark.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...