Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mymetin S4

kawas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele tematów przed chwila powstało a co w nich każdy wie. teraz kilka słów wyjaśnień dla noobów czyli autorów tych tematów:

Serwer miał beta testy, które nie trwają wiecznie. (znaczy to, ze się kiedyś musiały skończyć)

Skoro tak był to nadszedł czas. GM resnął serwer i koniec.

Nie rozumiem 1 dlaczego ludzie zwalają winę na MPC? to nie stąd byłą komenda na pogodą, która psuła grę(przeszkadzała innym graczom)

1 słowem był termin nie wiem czy znany graczom i gdy tylko wybiła odpowiednia godzina resneli serwer.

Jak ktoś ma jakieś wonty do MPC to spierdalać do cybucha an forum on ciągle rozdaje poradniki i tutoriale na youtube więc może to on powiedział jak manipulować pogodą.

Następnym razem pomyślcie, że są inne fora a szczególnie pomyślcie o tych amatorskich

Opublikowano
nareszcie kolo dobrze napisał skończyły się beta testy i nadszedł czas resa Moderatorzy nic sobie z tego nie robia kawas masz odemnie 5*

chuj z modami jak ich nie ma lol2 tu mozna spamic ile sie chce ;/ zalosna sprawa z modami ;/

Opublikowano

były beta testy bo ja nie spamowałem ani nic nie zmieniałem pogody i jakoś też nie mogę wejść

• Dodaj nową pozycję...