Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z realtkiem?

PawloMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. więc tak ... Pobrałem sobie z oficjalnej strony producenta najnowsze sterowniki realtek, po zainstalowaniu, uruchomieniu ponownie kompa - dupa... Nie ma go na pasku itp.

A nie pytajcie o sterowniki bo mam po zainstalowaniu win7 ultimate'a te sterowniki klasyczne high definition czy cuś tam... ;/ więc proszę o pomoc.

Opublikowano

EEE? dobrze by było gdybyś opisał swój problem np. internet nie działa?

system plyta glowna? na jakim systemie ci działało? co żeś uczynił że nie działa?

Jakby nie działał net, to jakbym to napisał?

System - win7 ultimate

Na systemie wcześniejszym miałem sterowniki od dźwięku sound max, a jak instalowałem realtek też mi nie działał.

Opublikowano

a kto ci kazał z realteka instalować, instalujesz do chipsetu odpowiedniego i odpowiednią wersje inaczej nie działa tak jak właśnie zrobiłeś

SoundMax to też niby realtec ale zawsze ma własne sterowniki

masz płytę główna do niej poszukaj sterowników na stronie producenta płyty , albo oznaczenia układu na płycie i dopiero z realteka sterowniki do odpowiedniego chipsetu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...