Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]boconkoo

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak szybko zrobic FE?..

Latam na bocie na cz3 kupiłem leona premke mam to wale po 1k z x1 jak narazie 1,8k z najslabcyh rakiet cpu rakiet mam i cpu laserow..

I gdzie puszczac tego bota na boxy? czy na aliney jak szybciej fE zrobic

I co robic żeby jeszcze szybciej Fe zrobic i jak rozkerac konto?

Ktoo jest zawodowym bociarzem ;p

Co konta FE robi w nie wiem w ile ale ma duzo FE bo na bocie.. niech sie wpisze i mi powie :)

Tnx z góry

Dam Like :)

Opublikowano

Do 7 lvl puszczać na x-1 na boxy aż nie uzbierasz full LF3 i BO2 na statku. Jak masz więcej niż 7 lvl to na boxy na dowolnej mapie. Jak już uzbierasz komplet o którym wspomniałem to możesz na boxy + alieny x-2, x-3.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

nieduzo bo ja na boxach i na alienach (nie gralem caly czas na bocie moze z 20 h gralem ,a konto ma 70 godzin) jest nabite 180k uri (masz napisane w osiagnieciach ) na full lf3 i bo2 na leonka wydasz okolo 200 . czyli jakies 2-3 dni Max okolo 60 godzin :) i potem idzie jak z platka

PS. jak chesz kupic leonka podobnego to napisz na pw. :) cz3 12 lvl irys 6 lvl (5 ulepszenie) , 7 lf3 , 2 boa , 2PP pet 3 lvl :) tanio za okolo 20 zl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No dobra to leonek full speed na 1-1 boxy czy 1-2? i z 20 h dzienie? to ile mi nabije z 50k ? urki? i ze 100 do kociolka?

Opublikowano

kup leonka, auto rakiety, turbo rakietowe, cpu na ammo i na rakiety zeby sam kupowalo, jak najwiecej flaxow i pusc bota na x3 mape na bicie na boxy i nie wal z najslabszych rakiet tylko z tych za 500 kredek i zobaczysz jak zbierze fajnie ok 3tys uri bedzie na 1 h wiec na cala dobe masz ok 70 tysi, a dodatkowo flaxy zbugowac mozesz i lcytowac na handlu, ale na cz3 to cos wylicytowac to na serio tragedia;d byle dodatki po 5 mln nieraz wtopa;d

Opublikowano

na czeskim 3 wygralem lf3 o 8 rano za jedyne 35mln kredek . Na poczatku bocilem na 1-1 jak koledzy wyzej zdobylem full lf3 w leonku i napedow i full oslon i teraz lata bot na x3 i bije jak dobrze pojdzie to w nocy wyciaga 50tys urki . A flaxy buguje. Jakos daje rade :) juz alfa i beta zlozona a zety 99/111 czesci z samych darmowek .

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

To podsimojac dobra robie new konto i dobra pierw leona kupuje i mam premke i wgl to pierw boxy dopkui full ba2 i lf3 jak full to . wtedy dodatki na kupywanie ammo i na x3.. i wtedy tylko odczekam z 3-4 dni i mam cale FE?

Opublikowano

nie;d wogule omin ta czesc zboxami;d odrazu kup leonka i dodatki i boc na x2 albo x3 i drony buguj, jak bedzie ci dobrze bugowac to wtedy obstawiaj handel i zalezy iel razy na dzien cos wygrasz to tsk szybko bedzie fe;d

Opublikowano

Ale kupie lona 1 lv i wgl i on bedzie bil 1k tylko bedzie 6 flaxkow a z rakiet 3k .. i to dak duzo? na nosku jak tak bilem to 1 godz 7 uri.. a na boxach na lnie 1400 ... wiec co wrescie? JAK NAJSZBUIEJ ZROBIE FE?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...