Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie przeglądasz temat Minecraft Update do wersji 1.3 !

Z tego co wiem wersja gry 1.3 zagości na naszych komputerach już niebawem. Hmm... pewnie zastanawiacie się co nowego się pojawi wraz z tą wersją . A więc już podaję kilka podpunktów :

§ Nowy mob w grze : Małpa oraz Mała Małpka a oto krótki opis : "Małpę można oswoić za pomocą banana dosłownie tak jak kojota trzymając shift tylko że bananem , gdy podejdziemy do niej za blisko wtedy ( dorosła małpa) zacznie uciekać skakając 2x dalej niż my ( mała małpka) skacze tak jak my , jednakże mała małpka jest przywiązana do pleców swojej matki i małpka nie będzie chciała schodzić na nasze żądanie ... . Gdy posadzimy przed naszym domem drzewo oswojona małpa będzie się na nie wspinała gdy będą na nim pnącza.

§ Nowy przedmiot : Banan , leczy 3 HP , lub oswaja małpy . Banany lecą z liści drzew w Dżungli .( do końca nie jestem pewien czy małe małpy będzie dało się oswoić ze względu na ich małość )

§ Nowy rodzaj skoku , gdy przytrzymamy spację nasza postać będzie się "bardziej prężyć" do skoku i będzie można skoczyć na 2 klocki wzwyż (chyba nie da się zrobić tego skoku biegając ? nie wiem . )

§ Opcja OptiFine będzie wgrana do klienta . (ctrl)

§ Poprawiono bug ze "przepalaniem" się czerwonych pochodni.

Dowiedziałem się też że jeżeli to się sprawdzi ( nowości powyżej ) wszystko będzie zatwierdzone i wprowadzone do wersji 1.3 . Jeżeli będą bugi czyli że coś nie będzie ze sobą współpracowało , możemy się spodziewać tylko części tych podpunktów .

To Tyle z wiadomości od Je'B

Napisałem to specjalnie dla was . Dziękuje Paran0rmal

Opublikowano

Podaj źródło skąd posiadasz te informacje i czy są one wiarygodne, facebook/twitter?

Co do nowego zwierzaka w grze, bardzo ciekawy pomysł, miejmy nadzieję, że będzie on udany.

Nowy rodzaj skoku - trochę bez sensu, gdyż wszystkie escapy co teraz są będą musiały zostać zmienione.

OptiFine będzie wgrana do klienta - czyli kolejna modyfikacja którą dodali do minecraft nie wykonana przez mojang, tak samo z pistonami.

1328039124-U215643.png

Opublikowano

Brzmi super ;) Ale brakuje mobow ;> Powinny pojawić się agresywne zwierzęta i jakieś słabsze bosy :D

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Każda informacja zawarta w tym temacie jest zdobyta wyłącznie i tylko przeze mnie na podstawie minecraft beta 1.3 i oraz użytkownika Je'B i jest poufna dla osób nieupoważnionych do ich przeglądania/publikowania.

Ze względu na przywilej opublikowania tych przedpremierowych informacji możecie w stanie je tutaj ujrzeć .

Opublikowano

Może i jest coś w tym prawdy. Jest jakieś info w google, lecz nie można zalogowanym użytkownikom tam wchodzić.

1332766598-U351709.jpg

http://www.minecraftforum.net/topic/1001368-130-minecraft-update/

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Każda informacja zawarta w tym temacie jest zdobyta wyłącznie i tylko przeze mnie na podstawie minecraft beta 1.3 i oraz użytkownika Je'B i jest poufna dla osób nieupoważnionych do ich przeglądania/publikowania.

Wygląda to na kłamstwo, informacje są niewiarygodne oraz najprawdopodbniej fałszywe.

Nie jest zdobyta informacja przez Ciebie, na podstawie minecraft beta 1.3 to wnioskujesz? Nie rozumiem takiego punktu myślenia, beta 1.3 była rok temu.

1328039124-U215643.png

Opublikowano

Wygląda to na kłamstwo, informacje są niewiarygodne oraz najprawdopodbniej fałszywe.

Nie jest zdobyta informacja przez Ciebie, na podstawie minecraft beta 1.3 to wnioskujesz? Nie rozumiem takiego punktu myślenia, beta 1.3 była rok temu.

Patrz w górę /\ moderator XKaMaSx dociekł prawdy , że osoby nie upoważnione nie mogą oglądać tego tematu przed premierą ... proszę o uwzględnienie tego i proszę o mniej dociekliwości .

http://www.minecraft...necraft-update/

Opublikowano
Opcja OptiFine będzie wgrana do klienta . (ctrl)

"CTRL" Czyli, że będzie dodane zbliżenie czy optymalizacja?

Poza tym mogli by dodać więcej nobów mobów, zrobić inteligencje mieszkańców wiosek, dodać dużo więcej nowych itemów i nowych złóż

3t6EGVz.png

Opublikowano

[/size]

Poza tym mogli by dodać więcej nobów mobów, zrobić inteligencje mieszkańców wiosek, dodać dużo więcej nowych itemów i nowych złóż

[/size]

Zbliżenie .

Opublikowano

Ten temat na MinecraftForums jest bardzo interesujący. Nie można tam wejść... dziwne. A co do tego co napisałeś w temacie to skąd mamy wiedzieć że mówisz prawdę?

38d92a83b52aa42fmed.jpg

mca.png

Opublikowano

No to napisz, że zbliżenie, a nie, że cały Optifine -,-.

Co do tego, sprawdziłem i nawet user zalogowany nie ma praw do tego tematu...

I to w dziale sugestie, więc??

Nie ma pewności, że to dadzą.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Ten temat na MinecraftForums jest bardzo interesujący. Nie można tam wejść... dziwne. A co do tego co napisałeś w temacie to skąd mamy wiedzieć że mówisz prawdę?

Nie macie pewności do tego czasu aż sami nie zobaczycie i nie znam sposobu innego aby was przekonać , bo w sumie po co wierzyć prawdomównemu człowiekowi...

Jesteście straszni...

Starałem się wam przekazać to co wiem , i te informacje które przekazali mi twórcy MOJANG ale wam to nie wystarczy Pijawki ... będzie 1.3 to sami zobaczycie .

Czytaj dokładnie : Dowiedziałem się też że jeżeli to się sprawdzi ( nowości powyżej ) wszystko będzie zatwierdzone i wprowadzone do wersji 1.3 . Jeżeli będą bugi czyli że coś nie będzie ze sobą współpracowało , możemy się spodziewać tylko części tych podpunktów .

Opublikowano

Pisałem o tym wyżej... Czytajcie. Nie da rady wejść nawet zalogowanym Użytkownikom... Może i część prawdy w tym jest, może nie do końca, ale coś na pewno. Widziałem już sugerowany projekt małpy :

2a7hsh3.png

xKaMaSx

exMod

Memory

Bywalec
Opublikowano

Ciekawe, ale kiedy dodadzą coś ciekawszego z NPC. Podobno w najnowsza aktualizacja, miała być przekładana nawet na następne 3/ 4 miesiące. Ledwo co odetchnęliśmy po 1.2, a tutaj już informacje o 1.3.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...