Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis skryptów do rombot'a

electroman

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś skrypt na zbieranie ciastek millerów teraz po aktualizacji jak są one przypisane? Mam stary skrypt, który działał przed przypisaniem, ale teraz bot na tym skrypcie nie bierze Q, dopiero jak ja wezmę to rusza i zbiera te białe jajka, przy 10 staje koło NPCa i czeka aż mu Q akceptuje, ma ktoś gotowy skrypt, albo pomoże przerobić stary?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może ktoś mógłby zrobić coś takiego do misji Wspomaganie Wzrostu- na wyspie elfow(4lvl) albo ma coś podobnego do innej misji

Dołączam się do prośby. Również sam próbowałem zrobić skrypt do tego lecz z niepowodzeniem.

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema

Mam taki problem z farmieniem. Otóż po śmierci(gdy zabija mnie jakiś gracz) to wtedy samo się wskrzesza oczywiście, ale potem jest napisane że nie zdefiniowałem ścieżki powrotnej i wtedy sam tam idzie ale nachodzi na ścianę i się blokuje więc sam muszę co jakiś czas zaglądać by ktoś mnie nie zabił. Wie ktoś jak tą ścieżkę powrotną zdefiniować?

Opublikowano

Mam problemy ze skryptem na Kalinę.

Postać którą tam ustawiam podejrzanie często się blokuje i ginie podczas próby wejścia w ścianę.

Postać dzielnie biegnie w naroznik a moby ją tłuką i zwyle zabijają.

Czasem też zdarza się jej zginąć podczas skoku w przepaść, ale wbiega w drzewo niedaleko punktu odrodzenia i tam blokuje się na amen.

Czy coś z tym waypiontami nie jest przypadkiem nie tak?

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

prosze o re-up drugiego pliku do skryptu na jaja

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...