Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Cannotgeta file [version.txt] !

tomaszka111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.Czemu mi warrok nie chce sie wogóle spczowac czekam 1h i nic ,a niekiedy mi pisze przy wlanczaniu Cannotgeta file [rersion.txt] ! mogly byscie mi pomóc ? dam kilka like jak pomozecie

Opublikowano

Polecam dodanie całego folderu WR do wyjątków w antywirusie i wyłączenie zapory systemowej.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

A może cofnij aktualizacje? Zaraz podam link jak to zrobić.

Wejdź do pliku version.cfg i otwórz notatnikiem. Następnie zmień wszystkie liczby o -1.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

mi tam zawsze pomaga restart modemu mozecie sprubowac nie zaszkodzi ;p

@down jak ktos ma podobny problem co ja czasami, to po prostu odpowiedzialem co robie zeby dzialala. Single player wiesz wogole co to takiego?? a pozatym jak jestes taki madry i inteligentny udowadniajac na sile nie kompetencje innych ludzi to moze odlacz neta i wlacz War rocka i zobacz jaki komunikat ci sie wyswietli "cannot get the file version.txt" wiec moze po prostu odpuscisz i przyznasz ze koleszka ma problem z netem a nie z kompem jak jest za wolny to bedzie sie tak robilo i tyle.

i nie usuwaj moich postow

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

@UP

mi tam zawsze pomaga restart modemu mozecie sprubowac nie zaszkodzi ;p

a co ma piernik do wiatraka? jak masz obciazone lacze to tak sie robi czasami tez tak mam restart modemu pomaga ;d glownie na international jak chce wejsc a duzo ludzi gra to tak mam

Jak Ci gra Single Player nie działa to też restart modemu robisz? No bez przesady,a nie to nie zawsze pomaga..

@top Nie wiem dlaczego, ale jak chciałem zagrać w WR Taiwan, to z mojego IP miałem właśnie ten sam problem, więc zmieniłem IP na byle jakie i działa. Nie wiem, możesz też tak spróbować.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Wklej ten plik do głównego folderu z grą i odpalaj poprzez niego WarRock'a

Plik:

http://www.mediafire.com/?e3uvt91mx7oaw38

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=152ceb16d567e5480b1b3671521762121cede6e6db3af2aeda6d49722b589d9b-1325240128

32354141673387527780.png

Opublikowano

THX

troche pomogloponiewaz cos sie patchuje

mam jeszce 1 problem z tym cannotgeta jak zalanczam warroka jest takie male okienko i tam to pisze co robic ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...