Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yalahar.

nobody1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam jedno pytanie. Od nie dawna ma pacc i słyszałem ,że na yalahar jest dobry exp na dragonach.. Czytałem jak się dostać na yalahar i robiłem według wskazowek. Rozmawiałem z tym npc w edron który miał dać mi questa i napisałem hi ,mission... po czym miałęm udać się na LB na statek do kapitana maxa chyba. ale kiedy u niego jestem nie mogę popłynąc do yala tylko coś mi pisze o explorer society... proszę o pomoc. pacc leci ; < będą lajki ;*

Opublikowano

kurde a gdzie mam to konkretnie opisane co i gdzie przyniesc ?; / nie mogę się doszukać w internecie..

Opublikowano

tibia-wiki > questy> service of yalahar (zeby zaczac musisz miec 2 misje explorer societ)

jak juz jestes w yala dp idziesz a< do pierwszej brami i wchodzisz do obozu elfów(odrazu po schodach w dol i prawo masz oboz wejscie jest na samym dole)

idziesz w zdluz poltu aby wejsc.

potem dziura w dol i masz dragi

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Najpierw załatw najlepiej kup dwarven pick axa potem idź w edron do tych wieżyczek weź qesta i do port hope na prawo od depo do siedziby explorer saity i potem płyniesz w liberty bay na yalahar .

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...