Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-.- Dziękujemy Bardo!

Gość Anett

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co -.-. to nie do wszystkich ale wy jestescie glupi ;/... bawicie sie komędami na koszt wszystkich i resneli serwa ;/... nie poto ściągałam 5 godzin -.-. Może śmieszne ze tyle ale jak zamula ci rodzeństwo i debile z góry to tak jest. Nie poto ściągałam zeby pograć 30 minut -.-.

Opublikowano

wiecie co na prawdę mi was szkoda!!

zakładacie tematy o to że zrobili z beta closed beta!!!

pomyślcie!!czy chinole robili by serwer for fun?? oni serwy stawiają dla kasy!!!

a nie dla bandy napalonych polaczków -.-

sygna21.png

Opublikowano

Żal kurwa idz sie powies nobie nie umiesz zyc bez metina idz se jakaś dupe wyrwi a nie tylko metin2 24h 7 dni w tygodniu zalll mi was nupki i tyle

Opublikowano
Wiecie co -.-. to nie do wszystkich ale wy jestescie glupi ;/... bawicie sie komędami na koszt wszystkich i resneli serwa ;/... nie poto ściągałam 5 godzin -.-. Może śmieszne ze tyle ale jak zamula ci rodzeństwo i debile z góry to tak jest. Nie poto ściągałam zeby pograć 30 minut -.-.

Sam jesteś głupi ŻALU jak kur** ten serv MIAŁ BETA TESTY BETTTTTTTTAAAAAAAAAA KURRRRRRRr********** n30 kidy atakują tematami BYŁ TERMIN ŻE SERV MIAŁ W BETA TESTACH STAĆ JAKIEŚ 3 DNI A POTEM ZMIENIAJĄ NA NORMALNEGO PRIVATA BEZ KOMEND GM'A.I MASZ REPORTA ZA SPAM.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Graliscie i jeszcze pierdolicie ze zle..Ja nawet nie moglem wejsc na serwer, wiec nie pierdolcie glupot....Cieszcie sie ze pograliscie pol godziny, bo ja wogole....Chcesz sie zamienic ?.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jesteś zalosny :>

1.Ja spolszczenie ściągałem 5min a konto robiłem w 2 min :> i grałem sobie 1,5h

2.To już chyba koniec beta testów :>

@edit

kolega był szybszy

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

• Dodaj nową pozycję...