Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ogarne w V2

BorekMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ogarne w v2 mam :

- 10 k pz

- Bron Magnet+7 czysty

-Mental silne M7

-Obrona z Silnym 702

I 2 pytanko w Ile wbije 61 lvl mojej surze w v2?(2 konto)

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Konto na globalnym serwerze?

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

cięzko by było ale byś ogarnął. Zrób sobie buffa to będziesz spokojnie dawał radę. Co do sury też zależy od czynników czy masz na nim pierścień expa czy nie. Narpierw radzę ci zrobić buffa a potem surę ;)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

surar.png

Z takimi statami, buffem, duzymi zielonymi&fioletowymi biore całego biga na dziku.

Przydałaby Ci się lepsza broń, bo jakby nie patrzeć wp ma %do pż z ostrza. Skołuj riba sr ok. 30% z kd.

Hp też trochę skołuj ;)

Teraz powinieneś brać 3/4 spota przed bigiem.

EDIT:

zapomniałbym - mam 24% na bloka, też w niego zainwestuj - 8 hełm na 60, 8 kd +4, 8 fenki i git ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Deff i eq nawet spoko z pz co do up tak buffek się przyda ale myślę że coś tam uciągniesz w v2 przynajmniej polowe spota :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Gość koxxxik12
Opublikowano

cięzko by było ale byś ogarnął. Zrób sobie buffa to będziesz spokojnie dawał radę. Co do sury też zależy od czynników czy masz na nim pierścień expa czy nie. Narpierw radzę ci zrobić buffa a potem surę ;)

a co daje p.expa do tego czy da rade na spocie czy nie

dałbyś rade tylko weź buffa jak masz

Opublikowano

Ja mentalem buffy 20% ogrniałem full spota tylko,że w eq miałem magneta +9 kd+3/4 i 11k hp ale ty też ogarniesz;>

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Niestety nie dasz rady. Slaba bron. Zeby brac spot musisz miec minimum 14 k hp, potrzebujesz okolo 800 def, lub duzo % absorcji do pz.. Nie ma takiej opcji ze wezmiesz, buffek minimum 30 % jeszcze i dasz rade, obowiazkowo dzik, bo jak nie patrzec nie tylko obrona (def + hp +absorcja) ale i atak (bron + dzik + kryt) sa wazne

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Trudne pytanie, testowalem na balmorce mental 67lvl silne m6.Dzikusik, magnet +6 ale kd potwora +4.Mialem troche wiecej defa niz Ty ale tyle samo hp.Z buffem 30% dawalem rade na caly spot szponow ale nie latwo...Teoretycznie dasz rade, praktyczniem...Sprobuj sam najlepiej.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Skołuj sobie z 12k-13k HP

i koniecznie lepszą broń.. najlepiej riba +9 średnie 25%+ albo parte +6/7

+ jak najwięcej bloku

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

1. Z tą koleżanką dasz spokojnie rade. ;)

2. Zależy po ile grupek będziesz brał, jeśli ma być to exp ekspresowy to zakup pierścień doś. i exp będzie jeszcze szybciej leciał, 61 dobiłeś w kilka dni, granice 5 dni.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...