Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Toaleta tajemniczych bogów

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oho :D, nie mam bladego pojecia =). Sprawdzales u wujka google ? Albo na oficjalnym forum szejksa ? A klucz ten byl cos wart czy raczej nie ? Bo jezeli byl warty dosc sporo to obawiam sie, ale moze sie go nie dac zdobyc 2 raz...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Klucze wylatują z misji w karczmie , po otworzeniu toalety możemy tam wchodzić do czasu aż jej nie zapełnimy :) potem spuszczamy wodę (dostajemy coś fajnego bądź nie fajnego) i znowu musimy polować na klucz :)

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Klucze wylatują z misji w karczmie , po otworzeniu toalety możemy tam wchodzić do czasu aż jej nie zapełnimy :) potem spuszczamy wodę (dostajemy coś fajnego bądź nie fajnego) i znowu musimy polować na klucz :)

Nie zgodze sie z toba w 2-giej kwestii dotyczacej poszukiwania kolejnego Klucza.

Jak juz mamy toalete to juz tylko wrzuacmy itemy i spuszczamy wode . i nie potrzebny nam bedzie kolejny klucz juz.

2550053733.png

Nowicjusz
Opublikowano

Sracz jest od 100 lvla, klucz można znaleźć na misji .. ja robiłem tak, że po znalezieniu klucza nie wchodziłem do kibelka, tylko sprzedawałem klucz za... 25000 złota :) i tak kilka(naście/dzisiąt) razy można robić, bo klucze będą co jakiś czas sie pokazywać na misjach, a 25k golda piechotą nie chodzi xD..

A jak juz Wam sie znudzi, to możecie wreszcie wejść tam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko ładnie, ale teraz dropia itemy na postacie w lochach... Nie można ich sprzedać ani nic... Jedynie załozyć na postać lochową..

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...