Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem :/

infernogtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema okradli mi konto dzisiaj i nie wiem jak kupiłem od gościa perły duuzooo za mało kasy i za 1 min konto okradzione :/ można jakoś zobaczyć jakie IP logowało się na moje konto?? I czy dam jakoś rade odzyskać eq ?? plis help. Chodzi o imetin.

beznassazwy1.jpg
Opublikowano

No na forum i metin napisałem on tam wszystkich złapie i podaje nicki i banuje ale itemow nie odzyskam od niego :/ a na policje to nie wiem bo około 150-200zl to było.

beznassazwy1.jpg
Opublikowano

A używałeś jakiś pseudo hacków? Jeśli nie to może jakiemuś kumplowi podawałeś hasło?

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Nie ma żadnego cheata chyba ze jak coś kupujesz i gdzieś ci pasy zapisuje co ty.

Ktoś musiał mieć swoje dane albo nie wiem no. Może jakiś znajomy ?

Odzyskać to wszystko będzie trudno, policja i tak nic nie zrobi z tym a jak zrobi to miesiącami będziesz czekał

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Mozesz isc na policje. Jak kradziesz miala miejsce za minimum 150 zl to oni wezma te sprawe. Ktos mial dostep do acc i wbil i Cie okradl. ZNajda go po ip

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ale jak mogli mieć dostęp ?? sam tam gram nikomu nic nie dawałem... :( grałem tam max 5 dni a może to jakoś przez to ze dawałem komus eq na innym serwie a on mi dawał na imetinie?? ale to raczej niemożliwe... bo tozwykła wymiana :(

beznassazwy1.jpg
Opublikowano

Support ma obowiązek podać dane użytkownika odpowiedniego skoro sprawa trafi na policję. Policja zajmuję się dopiero wtedy kiedy szkody wynoszą więcej niż 200 zł jak jest mniej nie biorą się za to. Itemów niestety nie odzyskasz ani konta. Kradzież mogła powstać w wyniku tego że logowałeś się na stronie jakieś podrobionej, czyli przyciągnąłeś za sobą keyllogera i użytkownik który ci to wysłał będzie dostawał wszystkie twoje loginy i hasła.

Aby w dalszej przyszłości w grze proponuję zrobić format komputera, jest najbezpieczniejszy sposób aby pozbyć się szkodnika i zabezpieczyć się przed przyszłościowymi kradzieżami. Dopiero po formacie zrobić nowy e-mail i najlepiej ustawić hasło więcej niż 12 liter, gdyż keye zaprogramowane są że wyłapują hasła tylko 12 literowe. Pamietaj aby je urozmaicić z liczbami i literami. Nie loguj się na żadne strony które ktoś Ci poda czy kupujesz z nieznanej strony SM.

Gdy zastosujesz się do rad przyszła kradzież możliwa nie powinna wystąpić wcale.

Opublikowano

Jakby to był global to może byś poszedł na policję

Lecz to priv , więc na policję to nie idź , jak tam wolisz.

Pisz do GA niech wyciągnie logi IP jakie były logowane na twoje konto

Następnie niech sprawdzi w bazie te IP i sprawdzi inne konta z tym samym IP .

Na pewno byś odzyskał eq

Przynajmniej tak odzyskiwaliśmy eq na nawie ;p

­39566146920630933015.png

Opublikowano

kurna za 200 zł byś nie chciał odzyskać jak by ci ktoś zabrał ?!?

Watpie kolego aby ktos przynajmniej 100zl dalza konto na pl.

nanicz.png

Opublikowano

Powiedział Ci prawdę.. Privki nie są do końca legalne, kopia plików Pl'a, a kopia = nie legal. Ta wytwórnia, która wydała Pl wykupiła licencje ,a privy nie kupują tylko kopiują.

Opublikowano

Jeżeli był to priv i zabrał Ci samo konto to nic mu nie zrobią. Jedynie admini mogą zablokować takie konto w co wątpię.

A jeśli e-maila wraz z kontem to wtedy możesz próbować odzyskać maila w sądzie

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...